Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno i doveli ste skoro sva pojačanja iz BiH Premier lige i iz Makedonske prve lige (osim Jajala) a neki momci nikad nisu dobili priliku igrat za Sarajevo dok su drugi otjerani.Kako got Bilbija nikad neće igrat "srcem za Sarajevo"!
nismo mi navikli na domace,sam nek je uvozno is trano,zato nam je sve u qurcu
Jedan igrač je izjavio "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" i on je igrao srcem, bilo ih je još poslije ali su rijetki.
Veceras sam dozivio da Borac u prvih 11 ima vise Bosnjaka/Bosanaca nego Sarajevo
sta tebe briga j ebo ti bosnjak majku , pogledaj sastav sarajeva i zelje iz 78 npr pa seri
Odmah da rijesimo da je Zeljo bio klub svih naroda i narodnosti,a narod ga je i osnovao,problem je sto VI sa Koseva imate s tim problema,jer ima jedna slika,na kojoj je fino razvucen trans:"Bolje treci uz Allaha,nego prvi uz pomoc vlaha",tako da razumijes paradoks....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SARAJEVO.
mislim da je ovo namještena tekma Dino jaavi se
Znate li pisati o drugim klubovima ??? Hebo vas vise usrani udbaski klubic !
Cuj,cuj torpediste...
Yebiga..."milijarder'mozda nije naucio igrat sa "kokuzima"...kako nekidan izjavi... :-) glupan
Ublehas ostavku daj. Doveli ste dvojicu rezervista raspale Vojvodine i rezervu rezerve njemacke cvajte kao najvece 'zvijezde' i trenera pionira raspaloga Hajduka,koji nikada u zivotu nije trenirao nijedan klub. I sada se ti kao nesto cudis,sto ne igraju i ne postizu rezultate !?? Treba vam finansijska inspekcija da provjeri za pranje para sa onim kineskim lopingerom.
Bordo dres je cast i privilegija nositi i svako onaj ko to nece da prihvati mora odmah letiti iz kluba.
hahahahahaha
pa mozda se momci jos uigravaju hahahahaha. al samo cekam upadanje na treninge, skidanje dresova i plakanje igraca. vazda cirkus s ovim sarajevom. djaba vam milioni, avioni, kamioni, ZELJO je za vas institucija u svakom smislu.
sada tan vice gdje ja iskesira pare.
Jarni ko i Manchini , svako kolo 2-3 nova igraca , i tako iz kola u kolo , k***c stari ako ti ne mozes za 3 utakmice vidjeti ko treba da igra prvih 11 onda si truba , nema nista bez Husrefa nije dzaba covjek obolio , od silnog deranja i zalaganja ( SVAKA MU ČAST ) ..
A da proba otići na pripreme u Međugorje?
@Eraser hahahaha možda bi dobro došle :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Forel i Struja1921 kapa dole. Samo prava raja je znala, u cemu je trik... ;)
doveli ste strasnog delaca iz chelsea...hahhahahahhaha mislim da jos sanja gol darka misica....hahahhahahha
nisu mogli vise od onoga to su limitirani igrači o čemu vi pričate pa ko je se nadao pobjedi
Cudi me da je remi,a obecali su pred utakmicu da ce pobijedit!?Stvsrno,mislim!