Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba. Nositi dres sa reprezentativnim grbom je cast i san svakog sportiste. Puno srece Edine, da nam svi skupa donesete jos lijeph trenutaka iz Brazila.
Jedan od rijetkih koji se bori od malih nogu, postao odlican fudbaler, postace jos bolji..
ruzan si jebla te turska ovaj klixoglup kojih inace je stvorio jedan hrvat samo tjera bosnjake da idu u tursku ili da se mjesaju s turcima
Samo naprijed http://www.youtube.com/watch?v=jmlAdPvYCck
NjV obaviješten da Jezuiti i dr. neprijatelji Bosne namjeravaju zloupotrijebiti sutrašnji navodno nekontrolirani (za Evropsku svemirsku agenciju PRVI nekontrolirani od 1987!) pad satelita GOCE, za koji se zna da mu je zadnjim preletom Zemlje zahvaćena "slučajno" praktično cijela Bosna i da mu zvanična računata projektovana orbita "slučajno" završava baš na potezu - Bosna-Libija!; podsjeća da je ova informacija utoliko vjerovatnija ako se zna da se praktično svaki satelit može uz neznatne troškove kontrolirano navesti da padne u okeane (preko 70% površine Planete) što je praksa već 25 godina, a eto sad se nama poslovično "naklonjeni" zapadnoevropljani dosjetili pustiti jedan satelit da onako tresne od Zemlju, "za raju"...; Zadnji preleti GOCE satelita preko Bosne, "oko" vremena pada (UTC): Ned, 10/11/2013 07:06:47-07:11:40 Ned, 10/11/2013 08:33:37-08:38:28 Ned, 10/11/2013 18:24:30-18:29:48 Ned, 10/11/2013 19:51:51-19:56:02 Pon, 11/11/2013 07:52:42-07:58:33 http://is.gd/sW9lTx
Tvoje je da gines za reprezentaciju a nase je da ti damo ulicu u Sarajevu
http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/hajrudin-stigao-u-pariz-da-vidi-ibrahimovica-ali/
Nadam se da ces poslije Brazila imati ponuda da zaigras u punom vecem klubu, kako dolikuje reprezentativcu zemlje koja je u top 20. :)
Edine sine moj - u žrijebu treba ovi drugi da strepe da upadnu u našu grupu a ne obrnuto - imajte pouzdanje i sve če biti ok. Jedno što trebamo izbjegnemo to su 2-3 nacije; normalno domačina Brazil, ali osim njih samo imam bojaz od Njemaca i Španije a svima ostalima račun sa današnjom ekipom možemo da se ravnamo. Sretno momci - uz vas čemo biti cijeli put, i u pobjedi i u porazu.
I mi smo svi ponosni što smo dio vaše reprezentativne priče
Ovaj calanak je tacno u inat dusmanima.
balija
Ako te zmajevi već sad živciraju kako će tek biti kada ih budeš gledao u Brazilu? :)
Ma pusti budale Harise, vidiš gdje god nas ima i nešto slavimo eto ih ko pijavice se priljepe i nemereš ih se kaniti. Ja mislim oni ko pederi u garderobi, nesmiju izači i priznati ono što jest jest, dali bi desnu ruku da samo za dan budu BOŠNJACI - ovako su od rođenja do smrti osuđeni biti smrdljivi bijeli cigani ili kako se sami nazivaju "srbi".
balija
učero ti kadija
Evo ga i moj komentar. Komentar
Ja mislio Svrsajevic