Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terzić je odličan trener ja sam navijač Dortmunda i nadam se da će napraviti čudo i osvojiti ligu prvaka.
Navijam i ja i za Hr. i za BiH, i šta sad! Terzić je naš i živ bio!
On bi mogao u budućnosti biti i selektor reprezentacije Hrvatske, BiH teško da će biti pored ovakvih ljudi u savezu oni će potrošiti i Barbareza koji se tek treba dokazati kao trener.
@380 Debilinho, katolik nije nacionalnost. Bosna nije ime naroda nego ime rijeke. A ako pricamo o rijekama, rijeke sperme se slijevaju po vasim fufama svakog ljeta na jardanu. No gospoda ne prica, luzeri koji se nemaju pohvalit bilo cim drugim uvijek spominju zene.
Zašto on ne bi mogao biti sta želi? Odma ga svrstavati u neki tor.. Koliko smo nisko pali dragi bože.
E sad ga ovi prestaviše kao Hrvata, a on je mnogo više Bošnjak iz D. Vakufa koji redovno posjećuje. Prije mjesec dana ga je njemački navijač pitao očekuje li pobjedu Dortmunda u slj. utakmici on je kratko odgovorio: "Inšallah!"
Neka je ko ga je.e,imamo mi naseg Sergeja,on voli nasu BiH,nema veze ko mu je i odakle mater i otac,bitno je da su ga odgojili kako treba i da ima Bosansko srce.Sergej,Sergej,Sergej Barbarez.
Dobar posao odrađen u ligi prvaka. 👍
Podržavši i ja Vatrene kad god igraju. Ono sto najviše volim kod njih je to sto su skromni i sto poštuju svakog protivnika. Nisu k/o ovi nasi. Jedva pobijede jedan Island, i to kod kuće, i odmah se počnu kur*it, pa onda dobiju po nosu
U krivu si prijatelju. Hr od pocetka ima stav da je najbolja na svijetu. Nasa oholost je bez presedana ali to je samoispunjavajuce prorocanstvo. Cico je dobio otkaz nakon sp06 iako je u 2 god izgubio jednu jedinu utakmicu: protiv brazila. Prije njega, otto je morao otici jer na ep nije prosao grupu u kojoj su bili eng i fr s najjacim rosterom ikad. Ciro je usadio taj mentalitet i mos ga jepat.