Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Džeko, molim(o) te, traži klub u kojem ćeš igrati, trebaš nam u Brazilu, pls:)
Bilo bi dobro da ostane u Engleskoj ligi, jer je stvarno jaka, npr u Aston vili ili Evertonu, negdje gdje ce biti standardan igrac, igrati i zabijati, *** i ligu prvaka i sve ostalo, kad ti ne igras nikad. Jedino sto u City ima stvarno dobru platu, a ovamo nece imati, pa mozda ce ga Amra zbog toga manje voliti :D :)
samsung ma u Ipswitch pizda ti materina kako ste naporni s tom engleskom ligom a ne mogu Švabama ni blizu zadnjih godina, on nije za Engleske, da je bio pametan ne bi išao nigdje iz Bundeslige....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
edin dzeko treba podici spomenik manciniju u medjugorju nikad mu bolje nije bilo niti ce mu biti u zivotu
Bespotrebno smaranje sa Dzekom, trenutno ima dva kvalitetnija konkurenta u napadu, a i logicno je da ce Pelegrini forsirat' pojacanja koja je doveo, tako da Dzeki ostaje il' da se i dalje trudi il' da trazi novi klub, mada mislim da su njemu pare prioritet, al' ako ovako ostane donji smo u Brazilu.
pare pare pokrecu svijet politiku i nogomet... nego bili ti negdje radio za pet stoja ili bi sjedio u drzavnoj sluzbi za 1500 :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Edina, baš kao i Spahu, Pjanića, Vedu i ostale naše zmajeve, pratim redovno, jednostavno uživam u svemu što urade dobro na terenu...tako da te podržavam i želim sve najbolje!
Odkad bucas Amru, Dzeksone nema te ni na mapi :D
Dzeko odlazi u real da zamjeni ono malo od ronalda
Što prije napusti taj usrani City to ce bolje biti za njega. Koliko je samo propao kao igrac od vremena kad je presao iz Wolsburga. Ionako je na pogresnoj strani grada Manchestera. BJEŽIIIIII DŽEKO, i to glavom bez obzira.
ako Lewandowski ode iz BVB-a trebao doći upravo u Borussiu. odlično bi se uklopio kod njih...
Kaze novi vic.. Dzeko u formi spuca pola kile kospica po poluvremenu... :-) Jarane jest sa ubi paru al bolje mu je da ide u Mainz al da igra nego da bude kospicar...
đeko vec ima 40 miliona na racunu znaci 50 milja maraka ima kamata na te pare a vec kupio stanove po gradu njemacka je za njega werder nemože on u bajernu i borusiji igrati
Pasa moj,za tebe je lijepa dobra Bundes Liga.Tamo kada te plate onda te i iskoriste.Ovo mislim u pozitivnom smislu,i zelim ti debele zivce,jer ni jedanom sportisti nije draga klupa.
Džeko predji u L.A. Galaxy! bićeš pored Amre I istovremeno ćeš moći čuvati malu Sofiju!!
ljudi treba biti realan: ove sezone je sergio masina!!! i realno, dzeko ne moze biti konkurencija negredu, jer ovu dvojicu dobro ide! nego, kud koji mili moji, bolje ti je dijamantu biti glavni igrac u grenadi nego grijati klupu u sitiju!
Vise ni se on i price o njemu popele na ku... Da vrijedi igro bi... Nepravda ovo ono, pa u nemijosti , ma nije za manchester citiya i zdravo
Pa jbg nije to Susic i svi bivsi selektori, u Cityu ne pokazes spremnost,volju i formu na treningu i nema igrat, a dok u repki bio il nebio u formi mora igrat !!!
80% Sitija priča španskim jezikom.To se projicira i na igru,jer Aguero i Negredo dobivaju masu lopti ko na tanjiru i ispada da dobro surađuju.Džeko i kad igra mora sebi izboriti loptu i priliku.Nema njemu ostanka tu.Mislim da je svjestan da je i cijela nacija nezadovoljna i ljuta zbog grijanja klupe.Edine,molim te ,pomozi i sebi i nama ,idi negdje gdje će te više cijeniti.
Jedna je stvar sta bi mi zeljeli,a nesto sasvim drugo je realnost....najveca greska mu je bila engleska liga i to je sad gotovo,sto ne znaci da je i jedan i drugi trener rade pravu stvar,ali tako je...i previse se novinari bave analizama,to je nepotrebno i amaterski....cinjenica je da Aguero i Negredo djeluju bolje i opasnije ,ostalo je sad istorija,sta bi bilo kad bi bilo