Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat je krema svijetskog fudbala i pravi profesionalac i napadac kakvog ova drzava nece imati zadugo a mozda vise nikad a uspio je to napraviti iz Sarajeva, nije se rodio u Spaniji. Svako ko ima mesto lose da kaze za njega je papak najveci na svijetu.
Da nije imao sušni period u prethodnih 8 utakmica, suvereno bi bio na prvom mjestu. Nadam se da će završiti reprezentativnu karijeru sa 70+ golova i time biti u 2-3 najbolja reprezentativna golgetera Evrope svih vremena.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Konačno imamo pismenog kandidata za Predsjedništvo - pametan, rječit, ugledan, sa međunarodnim iskustvom i neko ko je sve u životu postigao svojim radom i znanjem!!! Ako Bosanci i Hercegovci ponovo izaberu nacionalističke stranke, onda BiH nema pomoći ! Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890
Spominjat cemo mi Edina i zaliti za njim jos dugo, dugo... Jer ni na vidiku nema napadaca koji njega moze zamijeniti u reprezentaciji! Daj Boze da grijesim!
Legenda.
ko mu jebe mater ciganu
Tace Džeko kad mu je nakav lik na Vlasicu loptu kroz noge prebacivao , :) Dijamatu najbolji si ambasador BiH u svijetu za sva vremena , kapa dole
Sin bosanski !
Ko je pravio ovu statistiku? Bože sačuvaj. Pa 0.567 se zaokruzuje na 0.57, kao i 0.568 isto je 0.57 Kako moze 0.557, 0.567 i 0.568 sve biti 0.56?
nemas ti pojma i ne vidis dobro
po toj logici onda trebaju sve na 0.6 stavit hahahah bidon
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bravo Dzeko!
Dzeko je 1 Dzeko i nema ovakvog vise..vrh vrhova..
Ko je babo, et' ko!!!
Džekina statistika je svjetska. Preko 50 golova u tri zemlje liga petice, naj strijelac u Njemačkoj, naj napadački duo u Njemačkoj sa Grafiteom, naj strijelac i asistent u Njemačkoj, prvak Njemačke jednom, dva puta prvak Engleske, naj strijelac BiH, najviše utakmica za BiH. To nisu proizvoljne subjektivne ocjene nego statistika. Dakle nema diskusije.
Zaboravio si naj strijeac Italije
gospodin
I opet se nađu LUZERI, kako drugačije da ih čovjek nazove, da ovog maestra u fudbalu nazivaju klocem. Kao ne trudi se u reprezentaciji. Pocrkajte stoko, Džeko je SVJETSKA KLASA
I kažu Ronaldo a vidi ga ispod Džekare