Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma zavarava se i milan i juventus ipak su to \"manji\" klubovi, poslje svjetskog dzeki ce se uduplati cjena jer ce biti strijelac prvenstva i ima da ode u real koji ce izgraditi najbolju ekipu u svjetu....
djes\' derime kuco stara :) Vidim bas zivis klub za koji navijas, cak si i svoj vokabular prilagodio onom koji karakterise tipicnog funkcionera ove krimogene organizacije. Nego sine Derime (jelde jesi me izradio s ovim imenom, ono bas smijesno zvuci, ha? Jesi ponosan sad na svoj intelekt? I trebas biti, to ti je vrhunac.), de ti meni, oci moje lijepe, reci kakve veze Inter ima s ovim? Inace moja majka navija za Palermo.
ono naj... ti se majke sinterovske pi#kaste. idi dzeko u najbolji klub na svijetu. forza juve!!!
samo ne u ovaj cigansku, lopovsku, kriminalnu, manipulatorsku, korumpiranu, mafijasku organizaciju koja u svom okrilju ima i fudbalsku ekipu
Gledajte uzivo proteste iz Sirokog Brijega http://www.hercegovinali ve.com/
evo opet pocinju
Trenutno sam previse zauzet da bih komentarisao clanak.
ja mislim da Milan SKROZ propada, i da ne bi valjalo da dzeko tamo ode! i ne samo tamo negu uopste u seriu A, dzeko je za primere.