Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
C.Ronaldo = 0 Avdijator =1 gol
Stvarno on i Besic su velika zarada sa BiH... Za mene je igrac tekme broj 7...!
NIJE DZEKO BIO IGRAC UTAKMICE. POSTIGAO GOL, KAO I PJANIC I VISCA. JA BIH IPAK PJANICA PROGLASIO IGRACEM UTAKMICE JER JE IMAO GOL I ASISTENCIJU
Bit ce bolje ako Bog da sledeci put kaad odemo na veliko takmičenje ipak je ovo prvi put veliki pritisak je na vama bio.Svaka vam čast pokazali ste svijetu da i mala Bosna moze se plasirati.
Ni jedna reprezentacija iz Europe nije odusevila ovo prvenstvo, osim Holandije i standardno predobre Njemacke. Francuze necu da spominjem zato sto uvijek dobiju laganu grupu, Platini ili sta vec. Pogledaj Spance, Portugalce, Engleze, Italijane. Mi smo bili velika BiH protiv male Argentine.
Mi smo bili velika BiH protiv male Argentine. ------------------------------------- Mah, previse respekta smo dali Argentini i Mesiju. Da nasi nisu podbacili i da se nisu usrali, moglo je biti barem nerijeseno.
PJANIĆ, ubjedljivo najbolji !
Dzeko svaka cast dijamantu ali ta cast pripada Besicu !
Hhehe.. aa hoda po terenu u historijskoj utakmici... mislim na nigeriju.. lako se protiv irana vaditi kad igras rasterecen, a opet nisi ginuo, niti si trcao..
https://m.facebook.com/pages/Dagi666/712228145501468?_rdr
za mene je igrac utakmice BESIC, mali se bori i trci, svugdje je na terenu, nikad se ne predaje, da svi istim zalaganjem i trudom igraju kao on gdje bi nam kraj bio
NIJE DZEKO BIO IGRAC UTAKMICE. POSTIGAO GOL, KAO I PJANIC I VISCA. JA BIH IPAK PJANICA PROGLASIO IGRACEM UTAKMICE JER JE IMAO GOL I ASISTENCIJU.
Klocu mi te volimo !!!
Bravo Edine...bravo majstore, samo napred...samo nastavi potvrdzivati talenat igraca svjetske klase kakvog dugo nije bilo na nasim prostorima
A ljubomorne dushe mogu da mu ga ... !!
Edine , svaka cast za vecerasnju utakmicu !!
on se pokazao kad je trebao i sad ga u zvijezde ukivajte gotov je.....Kloc je samog sebe diskretivao kod navijaca.....Treba gledati na mladje ovi su prohojali sa vihorom.Hvala ti Dzeko i Spaha pa se slikajte sad.
Pokazao se u kvalifikacijama, pokazao se u Brazilu. Hvala mu, živ i zdrav bio dugo vremena i u prvoj igrao.
Da je u pola igrao protiv Nigerije, kao veceras, niko ne bi imao nista protiv.
http://s1.skijumpmania.com/r94808 online igre
jesu li eugen i kikser zadovoljni dzekinom igrom ???