Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, reprezentacija mora da ide na baždarenje...
Idemo ludoo idemo jakoooo Uz tebe smo Mesa :)
Cuj to..Ja mislio da ces ga ti bojkotovati.. Samo nemoj da mu tvoj tata i mama budu u blizini i na svakom okupljanju repke. To ce mu biti najveca podrska.
Dzeko se malo uvlaci u pakas...
On bi najvisevolio da mu pruzite golove
jeli ovo na twiteru objavio
Pa mislim da on vama mora dati motiv i moral, a ne vi njemu podrsku.
Podrška Meši !
to je pogresna konstrukcija,Dzeko tebi Bazdarevic treba pruziti priliku kao i ostalim igracima
samo vi (igrači) igrajte svim srcem i poštujte odluke i stretegiju selektora
Eto u tome problem leži,šta ti imaš plamaduti kome podrška treba. Igrači treba da slušaju i rade kao što im selektor nalaze a nw da glume da mogu nešto i oni određivati. Kad tako stvari budu poredane onda se možemo nečemu nadati.
Treba slusati trenera i maksimalno se zalagati. Klocevi podrzavaju, podupiru i sl.
Čovjek kad igra loto ima šanse da dobije! A tako i vi, borite se do zadnje utakmice pa možda savladate i Kipar.
evo nisam imao gdje da ovo napisem i podjelim misljenje. Sinoc sam nesto razmisljao i shvatio da ovaj prostor,balkanski Srbi su s*** svaki put. Pa jarane, sve bi bilo dobro i puno bolje da smo ostali pod austrijsko-njemackim uticajem. Zamisli, ekonomija, sport i ostalo na njemackom nivou. Ali sve su oni morali s*** i poslati Principa Srbina da ubije austrijskog princa u Sarajevu. Pa ako su oni imali probleme sa Austrijancima, nismo mi. Sto i nas sjebase majku im vlasku????!!!
Prvo, niko ti ni sad ne brani da ideš u Austro-Ugarsku, drugo, nisi dobro utvrdio gradivo, ne valja ti izvor i treće, ako budeš uvijek koristio naknadnu pamet ništa od tebe.
...dok vam Mesa na stane na Žulj i dok ne skontate da je on trener a ne VI....poslije ćemo k'o sa ostalima?
Davno si skonto sta se treba al izgleda kod Bosnaca tek se probudi inat kad ga otpises jer nije on naviko da se ispocetka trudi prvo dane drugima fore pa kaze dosta je bilo cekaj svoj red sad je vrjeme na ponositu Bosnu da ubaci u petu brzinu i da melje sve odreda do kraja kvalifikacija cemo insalla pobjedit sve utakmice zivi bili pa vidjeli ..Kod mese nece biti lale mile sjecam se onog scenarija kad je pljuno sudiju na svjetskom samo mesa jaka ruka i da se ovi nasi mutavci probude i da shvate da taj dres je zaradit krvlju i zivotima a ne da nam ga je evropski pederi dali u emanet .Ti pederi su iz evrope snimali reportaze o patnji Bosne i Herecegovine zato taj dres treba kad god ga obucete da jedete travu a ne da ko telad trcite a da neznate gdje vam je mjesto i da nas brukate...
Tako je Dzeko treba i potrcat nekad.