Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citat "A šta ste vi miševi i gdje ste vi bili? U Brazilu sigurno niste." Jel ovaj tip retardiran? I to je ambasador? Pa kako sa 600 KM mjesečno da si priuštim odlazak u HRV na more a kamoli da odem do Brazila!? I ti si ambasador? Ti si blago retardiran!
Bas kao sto rekoh,lako je bit ponosni Bosanac u Njemackoj
da, to ko ona MAria Antonnete, sto su je obezglavili u pravom smisle te rijeci. Ona je rekla: PA sto narod ne jede kolace, kad nema hljeba! Tako i ovaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAJMO SMIJENITI DILBEROVICA JER OCIGLEDNO DA BAGRA NE RADI SVOJ POSAO NEGO SE PETLJA U NESTO O CEMU POJMA NEMA! SMIJENITI DILBEROVICA I POSLATI GA NA BIRO RADA!
jer sam prorekao na kafi sa kolegama u Ambasadi jer sam prorekao na kafi sa kolegama u Ambasadi jer sam prorekao na kafi sa kolegama u Ambasadi
jasta dilbera treba malao na biro pa da ohladi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tek sad pročitah ovaj ruglo do teksta. Ovog idiota što vrijeđa i iz daleke Njemačke navijače dijeli na miševe i prave pod htino smijeniti. Ja većeg javašluka i gluposti od važnijeg funkconera nisam pročitao. Jadni smo mi s ovakvim ambasdrima. On, kreten,osuđujje noviinare koji rade svoj posao , zarađujući pritom 10 puta manju platu od njegove.
Mislim da gospodin Edin nije nista lose napisao samo je rekao kakvi smo mi kao narod i tacno je da dobra vecina pjluje po Zmajevima i Susicu al Bosnu i Zmajeve treba volit i kad dobijaju i kad gube jer su oni ponos nas i svihu nas a ne pogrdne rjeci i psovke koje upucuju Zmajevima nasi Bosanci cudan smo mi narod nerazumjemo sami sebe kako ce mo dguge razumjet al ipak Edine svaka cast za ovaj komentar nema veze gdje si i sta radis al to je realnost
Gospodin Edin je obični kreten-seronja iz dijaspore koji napada novinare koji profesionalno obavljaju svoj posao i pišu o realnim problemima. A ti si si se vidim ulogaovala samo da ga braniš. ti si mu vjrovatno supruga ili kčerka. Sram da vas bude!!!
kao sto dedo rahmetli veli: e da mi se samo njemacke docepati
Sergej Barbarez za selektora Bosne i Hercegovine https://www.facebook.com/sergejbarabrez09
on patriota sjeme mu se zatrlo
ambasadora za trenera umjesto Susica pametan li je boze mili fuj gade
Sad ćeš dobiti povišicu plate a mi ćemo i dalje okretati jagnje na papiru.
Dino mi je, inače, bivši komšija iz Dubrovnika. Vjerujte, do ove pozicije je dogurao trudom i obrazovanjem, strašan je to kapacitet. U pravu je u potpunosti kad kaže da o fudbalu nema ništa jer ja ne znam da sam ga ikad vidio na lokalnom igralištu gdje smo se okupljali i igrali lopte, njega je samo knjiga interesovala, ništa više. Al preserava se ovdje, što jest-jest.
evo ja necu 5 nego dvije minute: - radi TEBE, tvoje stranke i takvih kao ti nama su zmajevi JEDINO svjetlo u j*benom tunelu. ja kad otvorim oci ne mislim sta ce dalje dzeko, spaha, ibricic...nego kazem: e valja prej*bat i ovaj dan - eto te u njemackoj gdje sisaš naše pare pa eto baš TU pitaj ljude jel plasman na neko takmicenje vrhunac kojim se narod treba zadovoljiti ili je to fraza koju koriste mali, slabi, nesigurni narodi. pitaj švabe jel koriste onu "bitno je ucestvovati" ili poderu svoju repku ako nije dogurala makar do polufinala - eto u njemackoj mozes sresti Miru Klosea pa ga pitaj kako to da je 8 godina stariji od dzeke a na utakmicama (reprezentacije! za city dzeko daje i poslednji atom snage) pretrci duplo vise od naseg MESSIJA - i jos da pomenem te navijace u brazilu: drago mi je da smo imali makar nekog da da podrsku nasim momcima. a ti majmune iz ambasade reci zasto smo imali najstarije navijace na mundijalu? odakle toj vecini lova?koliko tvojih rodjaka je tu?
Zahvaliti se treba, ali Spušiću, neka se okane ćorava posla nisu ovi dometi za njega (biti dobar igrac ne znaci biti i dobar trener, on je to na djelu pokazao). Igračima ne, boljih od njih mi nemamo. Oni su pokazali da mogu funkcionirati dobro, ako se dobro složi ekipa i postavka igre. Negdje sam procitao dobar komentar ''U onakvoj postavci igre se nebi snašao ni Bayern Munich''. Kad se sve sabere, sreca nas je dugo pratila. Zar sreca nije ona stativa Gekasa u Grckoj sa 1 m od gola. Zar sreca nije onaj sut bjesnog Hajrovica u Slovackoj. Svako ko se razumije u fudbal pa makar i amaterski posmatrano, vidi da tu nesto nije stimalo, od Zenice i utakmice sa Slovackom. Od pocetka priprema igraci su imali toliko slobodnih dana (bez treninga) koliko u svojim klubovima nisu ni u dvije senzone igranja. Zato su u obadvije utakmice na prvenstvu vec nakon 30 minuta svi disali na skrge. Nista nije slucajno, losije fizički pripremljene ekipe nije bilo na prvenstvu. Moglo bi se jos stosta napisat, ..
malo sam guglao ovog "ambasadora: Njegova ekselencija ambasador BiH u Berlinu Edin Dilberović rođen je u Dubrovniku 1969. Godine gdje je diplomirao na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu. Školovanje je nastavio na Centralno-Evropskom univerzitetu u Budimpešti i na Univerzitetu države New York gdje je okončao postdiplomski studij iz oblasti Političke ekonomije i političkih nauka. Po okončanju rata u BiH, aktivan je sudionik na polju vanjskih poslova države. Lik nije rodjen u ovoj drzavi i nije bio tu dok smo je branili ali je sada veci patriota od nas. Eto kakva smo drzava i ko nas predstavlja i zajebaje. Jos lik zavrsio turizam.
koliko vas nije rodjeno u BiH ali dali mislite da je onaj sto zivi u BiH veci Patriot od vas
Pustimo Iranu da nas dobiju 3-0 pa da one crne budale ispadnu. Ocito je svima da je FIFA htjela da najveca Africka zemlja ostane na SP-u kako bi privukla sto vise gledalaca. Eeee vala kad vi nas mozete za***, i mi cemo vas. Momci, samo grubo u sesnaestercu i dajte Irancima da prodju. Ljudi su barem zasluzili da prodju i posteno su odigrali SP do sad.
Vrijeme postovanja i respekta je proslo...druga su ovo vremena. Ma koji Safet, koji Dzeko i oni stosu ginuli i igrali u vrijeme kad su mnogi odbijali da igraju za reprezentaciju. Cijeli svijet se mogao uvjeriti da smo ostecene za 2 cista gola, a taj nedostatak i mnogo jace reprezentacije tesko bi nadoknadile. Vazno je obuci dres, staviti sal i uslikatise za facebook i postati veci od Safeta, Dzeke i ostalih... Gospodinu Safete Susicu, zelim sve najbolje i bojim se dacemo u naredni 10-15 godina naci selektora koji ce ponoviti tvoj uspjeh. Mnogi su zaboravili daje Susicev glavni savjetnik bio gospodin Ivica Osim...sigurno su bili najjaci srucni duo na Svjetskom prvenstvu. Fifa i ostali kriminalci unistise svu strategiju a mi udrimo po nasima....
Kao on ambasador,idi lizi katran konjusino.
A koji ste vi debili! Ne radi se o tome ko je gdje i kako je tamo stigao, stoko napacena. Hajmo se bar jednom u zivotu maniti tih standardnih, uzrocno-posljedicnih mehanizama nepotizma, katalizatora kataklizme, (a svi vi kojima je to bio prvi odgovor na ovaj tekst to i sami ili cinite ili biste cinili da mozete, to potvrdjuje vasa sklonost da potegnete tu tezu cim se spomene neka funkcija). Nepotizam je i vise nego prisutan kod nas, i veze nemam kako je ovaj stigao na poziciju ambasadora, ali to uopste nije niti ce ikada biti poenta ovoga teksta. Momci su dali sve od sebe, a vi debili koji ste sada tako ogorceni i ljuti, da mi je vas vidjeti kao predstavnike na svjetskom po prvi put, ne mora to biti ni fudbal, neka bude vasa struka. Ko sto neki tip u commentu kaze: prije 10-20 godina smo nosili Ronaldov dres, Zidanov ili Ronaldinhov, sada djeca nose Dzekin,Misketov i Pjanicev dres. Hej sta to samo znaci!! Ne moze biti sve savrseno od prve, al vi ne vidite veliku sliku.
Ko je ba dao sve od sebe, jesi li ti gledao utakmicu?!?!?!