Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ostavis Bandovica na golu crno ti se pise.
Bandović odbrani samo kada ga lopta pogodi :(
izvini Dzeno ali nisi u pravu.ako je skinuo zicer to mu je posao i za to prima platu.
Dejo je extra momak,gradsko dijete svaka mu čast,ali brate previše griješi.
Bolje ti je da otjeraš tog majmuna da nebi i ti letio,jer sers i to dobro. Nek ti nisi htio Komazeca radi Bilbije ebo te on a ti njega
Dogovorite se sa Željom oko golmana, mali tamo sjedi na klupi, a ekstra je talenat.
Zbog Bandovica ces i ti popusit foru!!!!Zivi bili pa vidili
Neće srbi i hrvati nikad da maksimalno igraju za FKSarajevo..............njima je u interesu da Sarajeva nema.................nije kriv Dejan, nego Dino, Dženan, Đemo, Kusturica itd.........
Treba ga mijenjat, ja mislim da Vrbanjuša ima boljeg golmana. Nije to jedna utakmica da se može oprostiti to je skoro svaka utakmica Europa Lige.
"Skinuo je zicer kod rezultata 0:0, a da nije odbranio taj udarac, pitanje je da li bismo došli do utakmice sa Borussijom", smatra Uščuplić. Pa zar mu nije to posao, da brani? Šta je trebao? I to pustiti da uđe?
Čovjek ti je lijepo odgovorio, samo što ste vi Pitari "prokleti" zato i nemate nekog uspjeha zadnjih 30-tak godina, a k'o fol, najjači bh. klub!? Vi ste "divovi" samo kada neko iz vlasti potegne poluge kao 2007, ili kao ove sezone kada su legli malezijski milioni? Pitate li se zašto Safet Sušić na Koševo može doći samo kao selektor? Gdje su danas nekadašnji velikani Sarajeva? Otjerani su kao što sada tjerate i Bandovića koji je najbolji igrač Sarajeva godinama!
Kao prvo, nije mi ništa odgovorio. Vodi se pogrešnom logikom, isto kao i komentatori utakmica, kada kažu "iskupio se za primljeni pogodak", a to je prosto nemoguće. (da ti ne objašnjavam zašto je to tako. mrsko mi.) Kao drugo, što se uspjeha tiče, oni su takvi kakvi su i tek je krenulo kako treba sa čišćenjem "korova". To je najvažniji uspjeh. Sada nam slijedi svijetla budućnost, sa novim ljudima, koje smo postavili da nas vode putem slave i koji su uradili ogroman posao, uređenjem kluba i pronalaskom investitora. Da, gospodin Tan nije došao sam i donirao milione, već su ljudi iz uprave zaslužni za to. :) Kao treće, vezano za vlast i poluge.. pa ti nisi normalan! Zar ti je teško sabrati 2 i 2? Pa da su nas gurali iz vlasti, zar misliš da bi otišli u onoliki minus i dug? I, kao četvrto, što se tiče Bandovića... taj, po tvom mišljenju, "najbolji igrač Sarajeva, godinama" je najskuplji igrač u PLBiH, ikada - koštao nas je milione u zadnje tri godine u Evropi, sa svojim "bravurama".
Nema se tu šta pričati;Hoćeš u Evropu- moraš imati kvalitet.Ostalo je sve suvišno pričati.Deji treba zahvaliti,a pod hitno tražiti golmana.
Ne pametuj Uscuplicu bgt... Nije ovo prva utakmica u evropi da je pogrijesio.. proslu utakmicu je primio slicna 2 gola iz kornera... lik ne fata lopte al nikako..
Maniac sam , bio sam sinoć na tekmi , naravno navijao za Sarajvo ..... pod hitno amidži recite da kupi golmana ... Dejo mi je i komšija ali nije nivo koji treba pitarima
Nek nam kladionica radi to je najvaznije. A vala malo odbranu pojacati i golmana kako valja dovesti bilo bi red.
Čovjek je uvodio igrače sa klupe koje niko od nas, da smo na njegovom mjestu, u tom trenutku ne bi uveo - i svaki put se ispostavilo kao ispravna odluka... Iskreno se nadam da i ovaj put ne griješi...
E jbaji ga sad Dzenane
ma kakva podrska...odmah u reprezentaciju pa od onog begica je duplo bolji
Jebo li te on i ti njega,letitet ce te obojica nastavilu li on braniti onako.