Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kurir: mislim, nasmijem se ja, al sto je previse - previse! Turkovic i Baka ce biti igraci turnira, za njih su i Suker i Bagio smijesni!
sve je fino, samo blaz sliskovic ne treba ici tamo kvariti prosjek ljudkosti momcima pozrav
@kurir Brate,Bosanac sam,nevolim popa,jer je krstio topove srpske,ali ova tvoja konstatacija je za psihijatrije.Apelovao bi na sa x com da nadzu IP doticnog,i hitno ga proslijede Jagomiru.
iz izvora bliskih kuriru (kurir-info.rs) saznajemo da ce biljana plavsic zaigrati na grobu krepalog patrijarha pavla i to ce igrati sotu sa skender-begom haljiljijem, poslje cega ce se odrzati orgije na istom grobu, s tim sto je zabranjeno svrsavanje, jer bi to uznemirilo duh crknutog popa HAHAHHAHAHAHHAHHAH SVAKA CAST!
\" aj tinks, ju nov vat ju vont\" hahahahhaha Slišković će bit najjači!
@kurir zaboravio si reci da ce ta zabava trajati 95 dana :)
Tebi treba pomoc.
Zaigraces ti za majku Tursku na celu sa sultanom Fatih Terimom! BIH 4EVER!!!
iz izvora bliskih kuriru (kurir-info.rs) saznajemo da ce biljana plavsic zaigrati na grobu krepalog patrijarha pavla i to ce igrati sotu sa skender-begom haljiljijem, poslje cega ce se odrzati orgije na istom grobu, s tim sto je zabranjeno svrsavanje, jer bi to uznemirilo duh crknutog popa
Budala, jos samo treba da se povrijedi...
a biljana plavsic, hoce li ona doci da malo zaigra... igrale se delije...
a miske i ćiro?:)
Frey - Davids - Ronaldinho - Henry - Ibrahimović