Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko odlično razigrava, asistira, šutira. Blokiranjem golmana oduzeo je 7-8 važnih lopti što mnogi ne vide.
Ovako ... imas ogromnu srecu da u spici napada raspolazes igracem , klasom od igraca, koji cita igru i stoga zna da otvori prostor, razvlaci odbranu protivnika i utrcava, trazeci i ocekujuci loptu - jednom, pa jos jednom, tako 4-5 puta, ali lopta ne dolazi. I igrac u pitanju pada fizicki, jer gubi snagu. Gubi i povjerenje u saigrace, jer lopta ne dolazi, pada u igri... Tim ne vrednuje njegov trud. Onda frustracije,...To je slucaj sa Dzekom. Veliki igrac fantasticnog pregleda igre.
Nebitna utakmica i go bez znacaja.
Hvala Bogu počeo I on da zabija, ne prima ga samo Amra.
DŽeko Institucija !
pa od 5 komada bila bi sramota da i on nije bar jedan dao🤣🤣🤣
nek je živ i zdrav
https://www.youtube.com/watch?v=o30vRPDLtb0
Slaba sezona a 11 golova dao, nije ova slaba vec je prosla bila prejaka
Hajde de,možda ga krenu i golovi konačno...
Čovjek je drobilica ⚜️🇧🇦💪🏻
Bogami nije sto je nas ali je beton kako djeli lopte tacno trba igrati u jacoj ekipi.Izvede saravijia roma dobi glavu i rep