Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je već ranije trebalo uvoditi Šehića na gol kao zamjenu Begoviću koji je imao niz kiksova na najvažnijim utakmicama reprezentacije u proteklem 2-3 godine ili Hamo griješi možda ?.
čuj egomanijaka što se sebi u trećem licu jednine obraća, koji si ti bolesnik. A što se Šehića tiče na mlađima svijet ostaje, al treba pevo ligu promjeniti, klub itd itd
bošnjak sam ali za bih igraju samo ni koji ne mogu drudje seferovic sto ne igra za bih ekszluva njegov otac kad je dosao pljuno ga je midhat džeko ma fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sehic odlican golman
stroj
dobro mu stoji bordo devetka
neka se provjeri rekao sam da ce zabiti sehicu
Gdje ste Bosnomrzci, opet vam Dzeko zabio pa se misiju rupu sakriste.
I ćorava koka ponekad zrno ubode
@jamezdin30trideset: Ćorav nisam ali ti sestru redovno ubadam.
nadamo se da ce biti strijelac protiv Belgije... nema eurica al igra za svoju BiH
I jos da dodam, igrac utakmice po who scored je Sehic sa ubjedljivo najboljom ocjenom, 8.2
Kisa i klizav teren nisu bili prepreka za velemajstora Edina Dzeku...svaka cast Edine.
Sta reci, Dzeko razvaljuje i ove sezone. Ovo mu je vec sedmi pogodak iz isto toliko odigranih utakmica. Dijamant i babo.
Sta bi Roma bez Edina
bome, Džekson zabija na sve strane!