Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazak Salaha i Rudigera Roma je nadoknadila sa prosjecnim igracima. U pripremnom periodu se je dalo primjetiti da je Roma ekipa max dometa 3-6 mjesta. Us to kad se doda losa taktika trenera sa previse dodavanja i slab rad vezne linije rezultati su tu. Roma je trenutno jako spora ekipa koja tesko stvara povoljne prilike a ni priblizno nisu napadacka ekipa kao prosle sezone sto se odrazava i na Dzekinu efikasnost i rezultat ekipe.
To sinčo legendo...
Haha glupani suspendovase najngolana,glume klub....
Slušao sam komentatora Sky sport i uz moj loš prijevod sa engleskog skontao sam da je na strani gdje je Kolarov bila prava ''promaha'' (promaja).
Roma bez kreativnosti, borbenosti, zelje za pobjedom. Mlitava predstava.
Vi,, ko fol"novinari sa klixa,nikako ne razumijem to što ,kad neko prijavi nečiji komentar,zašto ga ne ukinete skroz,nego ostavite mogučnost da se ipak pročita komentar,samo tako pravite veći razdor među čitaocima,ili Vam to i jeste cilj......
Iz ove ekipe Rome jedino Džeko i golman valjaju, ostali jad i čemer. Suspenduju Naingolana ko da imaju 10 još takvih a oduvijek su znali da lik i pije i puši. Papci
Ma Juventus je drugi svijet za Romu. Iz ove ekipe Rome jedino Džeko može igrati za Juve.
Roma igra katastrofalno. Sa igračem više cijelo drugo poluvrijeme nisu ništa napravili osim Džekinog gola. Tek se sad vidi koliko nedostaju Salah, a tek Pjanić. Nemaju kreativaca u srednjem veznom.
roma je uvijek bila ekipa za neko treće četvrto mjesto ništa čudno
Jedna od ekipa sa najgorim veznim redom, nemaju pravog playa da povuce loptu da se napravi neka akcija. Svaki napad se preskace sredina i ide se ili duga lopta na Dzeku ili na Perotija odnosno El Sharavija. Lose, jako lose.
eko,dzeko,k u r a c hahahahah
Nikad od vas prvaka.
Šarafi i Šik prevare od igrača
Šik šatro nekog dribla nije u stanju 1 na 1 s golmanom poentirat da mu za život treba
u Romi samo Džeko igra
Ne znam sto i on igra?!
@trir za repa ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dijamant, safir, dragulj, covjek od zlata volim te Bosno