Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj zeni skinuti kapu i duboki naklon. Petero djece ba. Nebitno je li ima love i pomoc, petero djece je petero. Neka te svaki od njih barem 5 puta dnevno zovne “mama” da mu/joj pomognes, a realno bude 20, dovoljno je za jagomira. Mimo sto su ti svi organi pomjereni i sto ti je iz kostiju sav kalcij ispijen. Postujte svje zene i majke.
Naravno❤️Al je mama- mama
Ti si nazalost trebao zavrsiti u maramici.
Kakva slika. Predivno.
Hvala vam svima na podršci voli vas vas Dzekson
Sretno Majstore 👍
Sretno Majstore.Svjetska Klasa 👍
Dzeko top, Mancini flop!
Potrosices sva imena , pa kao da si s Gorice ?
Bravo babuka. MasAllah
Sretno i bericetno,Kapitenu.
Djeca su bogatstvo
Cestitke
kazu..samo sirotinja pravi djecu.. vidis da nije tacno.. sto vise djece, to imucniji.. neke hudnice ne mogu priustit ni jedno dijete
Amra je dokaz da za srećom treba tragati. Nekad treba pola grada da se izmjeni dok dodje onaj pravi (fudbaler)
pola grada.. al tebe preskocila.. nepravdo krvava Pu'! 💦
Neukusno i nepristojno je vrijedjati Amru. Zena modernih shvatanja, poznaje jezike, manire i apsolutno su skladan par. Sa srecom i da ih jos imate djece u zdravlju i sreci.
Hajde ako ništa valjda budemo prijatelji po stare dane :D
jel kod seke na kcus-u?
za dva mjeseca bice opet trudna i tako svake godine, sve cestitke
Kaze joj Džeko odmori 2 mjeseca, pa dogodine još jedno