Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ostavićemo srce na terenu", " Momci su igrali sa 120% svojih mogućnosti", "U pitanju je ozbiljan protivnik", "Danas svi igraju fudbal", "Lopta je okrugla", "Publika je bila naš 12-ti igrač", Ispoštovaćemo dogovor iz svlačionice", "Mi se za sve pitamo", "Atmosfera u svlačionici je sjajna."... i ostale besmislene fudbalerske floskule...
Dzeko jarane. Jel ti to stvarno mislis da ce nas ova ubleha od selektora odvesti na Euro. Jel stvarno mislis da cemo proci i Sjevernu Irsku, a kamoli irsku. Pa Irska nas je razbila, kad smo imali bolje igrace, i duplo bolju atmosferu. Pola igraca se jedva vuce po terenu, jer ne zeli da da svoj maksimum za reprezentaciju, jer vidi da je vodi NESPOSOBNA UBLEHA. Necemo ni Sjevernu Irsku pobjediti, a kamoli Irsku sa ovom ublehom na klupi.
Obožavam slanje snažnih poruka preko društvenih mreža
Dzeko jarane. Jel ti to stvarno mislis da ce nas ova ubleha od selektora odvesti na Euro. Jel stvarno mislis da cemo proci i Sjevernu Irsku, a kamoli irsku. Pa Irska nas je razbila, kad smo imali bolje igrace, i duplo bolju atmosferu. Pola igraca se jedva vuce po terenu, jer ne zeli da da svoj maksimum za reprezentaciju, jer vidi da je vodi NESPOSOBNA UBLEHA. Necemo ni Sjevernu Irsku pobjediti, a kamoli Irsku sa ovom ublehom na klupi.
Dao bih što snažnih poruka za jedan snažan šut prema protivničkom golu
Gdje li je ovo Dzekica prkopirao teks.. Ovo iz njegove glave nikad..
Legenda kaze da; „ Kada Bosanac umre, ne ide ni u raj ni u pakao. Ide u baraz!“
Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje --- www.2020.na.to
Ne razumijem zasto se stalno javlja Dzeko.Sa puno manje utakmica, Gojak je postigao vise golova. Na prosloj utakmici je Dzeko i usao da bi dostigao Gojaka, pa je zadnjih par minuta samo sutirao na gol. Jadno, samo gledanje i velicanje sebe. Stalno ti i Amra po medijima, nije li as dosta vise. Zamrzice vas svijet, dosadni ste
eo sam se rasplako djeko.
Zato kad pocnu pripreme za ovaj baraz svakoga ko dodje u Bosnu na pripreme i na makar na dva sata napusti kamp, automatski izbaciti iz tima. Samo im karantina moze pomoci da se u potpunosti fokusiraju na ono sto je pred njima.
Hvala dzeko na poruci a niti ste se trudili niti ostavljali srce na terenu kao ostale reprezentacije ne samo ove kvakifikacije vec nekoliko godina podbacujete s toga mojne nas tvojih poruka i hvala.
Ne razumijem koja je poenta da ovako kvalitetna repka ode na Euro? Da se može obrukati u prvim utakmicama i potrošiti brdo love za to????? Da Bog da izgubili i baraž. One vucibatine čekaju da matori Džeko i Pjanić urade nešto pa da se mogu rahat uslikat za društvene mreže. O selektoru ne treba ništa ni govoriti.
Ne kaki Džeko majke ti ! Niste vi toliko slabi koliko nećete da igrate. Ti možda i opravdavaš sveti dres i poneki igrač još ponekad. Sveukupno, budi iskren pa reci da ste složeni na brzinu, bez ikakve taktike i bez potrebnih nivoa svijesti i zalaganja. Sramota bi bila da se plasirate na EP. Neka igraju oni koji to zaslužuju. Izvini, ali tako je.
Mozes slati kakve bilo poruke cjeli dan. Sa ovakom repkom koja nije motivisana sa strane igraca. Koji nedaju maksimum i ne ginu na terenu cjele kvalifikacije nema nista od njih. Ove dvije irske su bolje od nas koliko god puta jel oni stvarno ginu i uporni su da se kvalifikuju. mi cemo igrati i popusit pa cemo reci "igrali smo lose i jos zajebo nas sudija."
Treba svati da se niko sam od sebe nece dobiti sami tim sto se pojavite na terenu, ali isto tako treba nikome se ne treba predati bez borbe i zalaganja
Dragi naš "Kloc", sreća ja bila da su momci dali tri gola prije nego što si ti pojavio na terenu
Performance Serie A Top Goalscorer: 2016–17 (29 goals)[155] Bundesliga Top Goalscorer: 2009–10 (22 goals) DFB-Pokal Top Goalscorer: 2008–09 (6 goals) Football League Cup Top Goalscorer: 2013–14 (6 goals) UEFA Europa League Top Scorer: 2016–17 (8 goals)[156] Records All-time top scorer of the Bosnian national team All-time Bundesliga top scorer of VfL Wolfsburg
Bosnian Sportsman of the Year: 2009, 2018[citation needed] Bosnian Footballer of the Year: 2009, 2010, 2011–12[150] Castrol Performance Index EDGE Performance of the Month: August 2011[citation needed] Bundesliga Players' Player of the Year: 2008–09[citation needed] kicker Bundesliga Team of the Season: 2008–09, 2009–10[151][152] Roma Player of the Season 2017–18 by supporters[154]
Kada povezemo 15 pasova za redom onda mozemo pricati o necem ovako bolje bi se dodavala moja raja sa rekreacije , odbrana suplja ko sirotinski zubi ma nema nas na mapi.