Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara narodna izreka kaže: "Nije bogat onaj koji nema, nego onaj ko ima"
Bolja je ona: Bolje imati nego neimati
Ili ona : bolje nemati malo nego nemati puno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da sam Bogdo ja iso ovako teskim putem ko Dzekson
Svak za se kaze da je iso najtezim putem,bar tako misli,i ja isto tako mislim,ali isto tako mislim da je moj i Dzekin put,po tome ko je vise naj.bo razlika ko nebo i zemlja.
Znaci sa klupe ce se boriti za ono malo minuta. Ruku na srce drugi dio prvenstva je odigrao puno losije. Ne mogu da zaboravim u jednoj onoj tekmi pred kraj kad su se borili za svaki bod kad je kod nerijesenog izasao sam pred golmana i smotao se. Ne sjecam se s kim je to bilo. Pri tome je inzagi "zaboravio" sta je sve Dzeko uradio u prvom dijelu kad Martienza maltene nije nigdje bilo. Ali, hajde, ne brinem se za njega.
Neka si i to je dobro za tebe Edine,samo nemas pojma sta je tezak put. Branit se od chetalja,pa i od ujkana i na kraju opet zeljan mesa,jogurta i ćevapa. DaBogda svakom takav put bio kao u tebe da ne bude zeljan nicega.!
Realno ce pored Lukakua jos manje šanse dobivati, na kapaljku. Njegov klub mi nikad nije i nece biti drag, ali nama treba Dzekson za EP 2024. Tu ce se vjerujem oprostiti od repke i otici kao najbolji igrac u historiji bh.fudbala. Želimo mu svi takav mocan oprostaj...valjda se plasiramo.
Dzekin crni niz neefikasnosti (dzekina susa) obicno traje mjesec dana i to kad je najbitnje pa je dobro da ima tad neko ko zna gonjat fudbal. . ha ja. bice to dobro
Može neko se zezati, ali lakši put uvijek je najčešće krivi put. Ne kažu bezeveze ameri:"No pain, no gain".
Kad se najvise napnes iskenjas brabonjcic
Neće Amra iz Milana