Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao je Pelegrini zbog cega nije dao da Dzwko ide iz Citija. Bez njega nema titula.
dzekson je u strašnoj formi da hoće bit ovakav i na sp drugi krug je osiguran
Ma moze City zahvaliti samo Murinhu, sto su u ovako dobroj situaciji.
konačno i on da zabije..slavi li sad bosna?
sliperppol nek ga sa svojom zvijezdom koja nikad nece osvojiti premijer ligu podudla
Bravo Džeko a ovi pojedinci nek pišu glupe komentare ...
Dzekson jedan jedini.Svaka cast Lave.
Da golovi su njegov posao, samo to ne znaci ako da gol ili dva, da onda njegov tim igra sa deset igraca, a to obicno obicaj Dzeke, kad da gol ili dva, on staje sa igrom. Nadam se da se tako nece ponasati u Brazilu. Sto se tice kluba, nadam se da je toliko pametan da kupi prnje sto prije. Tamo ga nikad nece cjeniti, postao je smotanko koji ne zna primiti lopte kako treba, a ako se dobro sjecam, nije takav bio u Wolfsburgu.
Tvoj posao je da hraniš Amru i njeno malo srpče koje joj je složio istočnjački kriminalac kad je imala nepunih 18 godina. Eto to je tvoj posao Edibe Đeko. A za fudbal se ne brini, nije to za panjeve. Vi Seljovci ste najgora sorta ljudi, niža kasta. Bem vam i Grbavicu i Selju i one vaše solitere na Grbavici koju su nastanjeni potomcima Armenaca i prljavih Ilira. Pju. Živjelo FK Sarajevo!
rastuzim se kada shvatim da disem isti zrak kao ti :(
Mašinerija, idi onda preseli na Šugavicu i navijaj za Selju. Gore ti je drugi zrak. Makni se iz našeg Sarajeva, nije to grad za tebe. Šugavica je za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tvoj posao je da hraniš Amru i njeno malo srpče koje joj je istočnjački kriminalac složio sa 18 godina. E to ti je jedina istina moj Edibe Đeko. I bem ti i Grbavicu i Selju. Vi ste Seljovci najgora sorta ljudi, niža kasta. Živjelo Sarajevo, gigant bošnjačkog fudbala!
Stvarno, i meni je muka što hodam istim gradom kao i ti :( Jarane, tip se zove EdiN, a preziva Džeko. Samo niža kasta kao ti, može biti toliko nepismena.
On je EdiB Đeko. Da je Sarajlija, a ne gatački miš, e onda bi bio EdiN DŽeko.
Netreba voliti ili mrziti Džeku ali on zabija golove i kao i 2012 on je igrač koji će obezbijediti titulu za Siti.Ponos Bosne.
Prepali se nigerijasnke koke zmaja da im ne uvali do jaja
sudar orlova i zmajeva ubilo se za odlicnih marketinskih reklama...
hm..neznam da li je netko gledao utakmici, pa dzeko je od 10 lopti koje je dobio 9 izgubio, nije ga islo, sreca dao je golove i dobio je tako visoku ocjenu.. napomena;volim ja ba dzeku al sto jest..jest
znas kako je to nezahvalno...to je kod svih fudbalera ili ekipa...ono igras savrseno ko mesi al lopta nece i nece u go da si hljeb i oni hop daju jedan i pobjede... i djaba ti sve ocjene ovog svijeta...ti izgubio...ili kao napadac nisi dao go... eto ti primjer bayern protiv reala ...drzi loptu dodaju se sve fino al nema realizacije... ili ... igras nesto ne ide te nikako kako treba al nekako prva druga hop das go , dva tri... znas i sam da to nisi nesto izveo al dao i pobjedio!¨ u poslu je vazna realizacija a ne kako si do nje dosao...ako si kad bio u radnom odnosu...djaba ti sto si ti se slomio od posla cijeli dan...ti radio ovo ono...šef te pita KOLIKO SI TI REALIZIRAO ne pita te kako si tesko radio :-) samo brojevi govore
Bravo momak , odlučio si englesko prvenstvo!! To mogu samo svjetske klase. Hvala ti Edine , u svom ovom jadu činiš nas ponosnim.
kakav simulant i prevara od sportiste sramota liverpul će biti šampion
Kmeči, kmeči ;)
sve je istina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast ponosu naš