Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sergeja Barbareza za selektora!!
Da, golovi zaista nemaju veze sa profesionalnim fudbalom, ali ni tvoji promasaji. Dosta je vise, idemo novog selektora i nove igrace. Nisu samo selektori krivi, krivi su i igraci. Vrijeme je da neki istaknuti igraci sto se tice repke napuste repku.
Ako se BiH vec nece plasirati sa ovom postavom navodno dobrih igraca, onda neka se odradi podmladjivanje novom generacijom, a luzeri neka polako odstupaju, jer nikog vise i ne zanimaju. Dzeko, Pjanic, Begovic, Lulic, vrijeme je da se ide ....
Dzeko prozvao Mesu!
tesko Mešu prozvati
Kvalifikacije su izgubljene davno, sada je samo vidljivo. Bice bolje drugi put i nadam se na normalnom terenu
haj ne pametuj bgt nisi se vidio sinoc
Nije posao igrača da komentariše ono što selektor isključivo može/mora da komentariše. Mogao je Džeko da da neki gol, za promenu, pa da prdi gluposti... da mene, kojom nesrećom, postave na mesto selektora reprezentacije FBIH - prvo što bih uradio jeste da bih se zahvalio Džeki i poželeo mu puno uspeha u klupskom dresu. Fudbal nije individualan sport.
Ma, ne žalosti se Džeko, ti, Meša i dio saveza, naklonjenom Sarajevu, ostvarili ste cilj kvalifikacija, za razliku od prošlih kada to niste uspjeli, i reprezentativne utakmice prebacili iz Zenice u Sarajevo, a još kada je to stadion Grbavica, za razliku od prošlih kvalifikacija kada je cilj bilo Koševo, Vaš uspjeh je tim veći.
ajd što karaju ovi belgijski katolici, al što nam uši zavrću. :)))
djeko ce davati golove kad mu Amra kaze e sad 😂😂😂😂
nije ovo reprezentacija bih dok god se utakmice ne budu igrale i u banja luci, širokom brijegu, trebinju, mostaru, kao i tuzli, bihaću itd... ne čine bih zenica i sarajevo.
ovo je najgluplji komentar koji sam ikada procitao na klixu, a konkurencija je velika.. :D
Džeko, pravi kapiten je primjer drugim igračima.Ti ne smiješ ni riječi progovorit’ jer si ti prvi hodao po Dubrovniku dok su se drugi lomili na terenu zato psst.
Džeko je klipan i jak, ali u odnosu na imena u pravom fudbalu on je sa loptom na vi
nadji opravdanja u Romi al tamo su pare..... uša i ti vise....imao si sanse. ne javljaj se.
Jeftini golovi...uzas, Begovic umjesto da loptu hvata rukama, onaj prinudjen da je ispuca u aut i nakon toga gol
Ja samo ne znam zasto narod dize Dzeku u visine, ja tog lika nikad nisam vidio da igra dobro za reprezentaciju, ne moze nijednu loptu stici... Haj ti Dzeko u penziju, realno nije mi jasno ni kako igra za Romu
ja da sam na edinovom mjestu dao bi autogol
prazne price ba ,kraj borbe.sad se presaberite i igraci i svaez dobro
Eto oni nisu profesionalci Edine,ali oni odose u Rusiju,a ti nabavi kospica i u krugu obitelji,uz mali ekran prati SP.Ti se spetljas gdje si cisti go imao,pa onda opucao bez veze iz ugla na go,a onda ispalo lafo da si pas dodao Medunjaninu. Bez veze ti igra skroz.Ljudi vas nadigrali momacki i da nije bilo onog blata jos bi par komada zijanili.Budi malo skroman i realan. Vi ste truba !!!!