Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
upravusi nebi milion, ali ne zaboravi da se neke stvari ne mogu kupiti jer su ne procijenjive (to protumaci iz recenice\"Šta će nam veliki novac ako ostanemo bez Džeke\").
jedan jedini edin dzeko.....volimo te care
Samo u Chelsea,kakav Milan kakvi bakrači tamo bi načisto propao.U Milan idu samo islužene rage za male pare,a Džeko trenutno mnogo više vrijedi.
a kome bi ti dao jado...kranjcaru mozda ??? koji je najveci promasaj ikad !
@nvm crkni od muke jade ;)
@nmv pa ti mu nebi dao ni sto maraka jer si zadojen, ai nemas markice u dzepu btw
Dzekson je pravi momak...da mu Bog da zdravlja,para vec ima ....)))
Dao Bog pa ti Džeko zaradio i 100 miliona eura i u zdravlju i veselju trošio a ako nas odvedeš u JAR na SP u nogometu to ti svakako niko neće moći platiti ali srce pravog patriote netraži novac kada je u pitanju Državni grb.Džeko sretno !!
Hajmo Džeksudine večeras 2 komada.
Ne bih ni milion dao za ovog precijenjenog bosancerosa....
Ja ga ne bi dao ispod 120 miliona..samo zato sto je bosanceros..
eh da sam bar zensko i dobro zensko i sponzorusa al pametna sponzorusa pa da djeku oko malog prsta omotam i da se rijesim financijski za cijeli zivot hahahahahahahahahahahahahahahaha :)
Dzeko je jednostavno BOG
Džeko je J.E.B.E.N.I genijalac na terenu!!! :))))) VOLIM GA!