Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dzeko, gospodin. Profesionalno si uradio mnogo, igrao odlicno u vise drzava, za reprezentaciju su uvijek davao 120% sto su navijaci prepoznavali. Ucio si jezike gdje god si igrao, bio pametan, ulagao skromno, oformio finu porodicu, postigao si u zivotu sto rijetko koji bosanac jeste i sve negativno ako i postoji je produkt tudje zavisti. Da si ziv i zdrav i ti i tvoja porodica i da nam igras jos dugo godina. Sve najbolje.
Dzeko institucija sa oko 320 golova u dosadasnjoj profesionalnoj karijeri. Impresivno!
I te kako bi te masakrirali. Nego da mi pobjedimo, pa vas dvojica onda ponovo izadjite u provod.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
Ne bi Dzeko jer su ovde svi oni koji ti lizu jaja. I kad ne dolazis na treninge i radis sta hoces uzdizu te
E jesi pametan. E eto ti niti lizes niti ne lizes jer nemaš ni prilike prici mu a kamoli šta drugo? Ne kaki
@suomi1993 U cemu ja njemu imam prilaziti Bgt??
Sretno momci !!!
Došo bi te ja lićno nalemat jarane.
sta te briga bolan, imas finu zenu koju volis, imas djecu koju volis, imas dobar zivot. zdrav, prav, samo furaj dalje. pisem ovo kao da ti se direktno obracam jer znam da citas sve moje komentare na klixu ;) ;)
Jedan veliki gospodin, o njemu mogu samo zavidne seljacine sto lose da kazu. Samo naprijed majstore.
Ja ne bih, jer me iskreno zaboli ku*ac šta radiš. Ljutiti se zbog ovako trivijalnih stvari koje ih se ne tiču mogu samo kompletni idioti.
ne bi tebi nista nego bi se Amri stucalo sedam dana i to je to
Arnautovići....tisućljetno Hrvatsko plemstvo.