Objavljena lista kandidata
0
Džeko i Ibrahimović u utrci za Zlatnu loptu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj lažni pipo je stvarno jadan.... ;) cijeli dan je na portalu.... pozzzz pravom Pipu
@AKADEMIK Smrd.ljivi genocidashu, is.prd.ku Kacavende, izdrzali smo goloruki 1992. kad ste nas napali. izdrzacemo i sada, sve drugo ce proci Bosna ce biti. ne znam kako moderacija ovog portala dozvoljava cet.ni.cima da vrijedjaju sve sto ima veze sa islam.om. BIH4EVER!
@ LAŽNI Pipo SLUŠAJ ŽOHARU, JADAN SI KOL\'KO SI TEŽAK!!! TO JE SVE ŠTO TI MOGU REĆI ZA SADA. DOKAZ TOME JE TVOJE SVAKODNEVNO STRAŽARENJE NA OVOM SLOBODARSKOM PORTALU SARAJEVO-X, A TO JE PORTAL KOJI NIJE KAO \"PORTALI\" SMRDLJIVE REPUBLJIKE SMRDSKE, KOJA JE LEGLO FAŠIZMA I NACIZMA, ALI I GENOCIDA. YEBO TEBE FATIH TERIM U SMRDLJIVU GUJCU TVOJE KURAVE MAJKE OOOO ROSPIJE, A JA VAS SVE TROJE YEBEM U USTA!!! ;-) :-D
velika je stvar da jedan bosanac bude predlozen za bilo sta,ako pogledamo da su tuj i mesi,riberi,tores,lampard i slicni,ali sto nema pikea i van der sara,ako je tuj kasiljas,ili bufona
Ovaj s*pak Pipo je ocigledno neki papak of komsija koji se pretvara da je Bosanac... neznam zasto administracija ovog websajta ne prati IP adrese I ne uradi nesto povodom ociglednih provokacija i huskacki nastrojenih postova ove vrste.
fino fino dva Bošnjaka među 30 najboljih fudbalera. sretno momci
Pipo@ T I M A J K E M I I M A S T E M P E R A T U R U !
Iz dana u dan sve me vise iznenadjujes Dzeko :) Svaka ti cast za tvoje igre kao i za tvoju licnost. To sto si ostao prizemljen ;) Sretno u nastavku karjere!
al malo nije realno da nema ni buffona tu ako je vec iker u izboru
Naša reprezentacija trebala je da se ponese patriotski - pusti u baraž našu A reprezentaciju, na čelu sa sultanom Fatihom Terimom. Samo Turska A reprezentacija ima neke šanse da u JA napravi nešto. Ako odemo dole sa B repkom, slabo ćemo proći. BiH4EVER
nece osvojiti nagradu ali dovoljno je i to sto se nalazi među ovim kandidatima!!!
velika je stvar da jedan bosanac bude u ovom izboru, gdje nema niti jednog italijana, pa ni njemca(koji su viceprvaci evrope). jos mi nije jasno zasto barem Lahm nije od njemaca ovdje.
DIJAMANTUUUUUUUUUUUUUU