Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nek\' mu je i dres ZELEN pa makar !! :pppp dzeko LEGENDO !! ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA !!
LAHKO JE BILO MILERU ZAĆERIVAT KAD SU ODBRANE BILO KO TRAVNIČKI SIR, A 70\' I 80\' GODINA NIKO NIJE GOTIVIO ODBRAMBENE IGRAČE. MEĐUTIM, DA JE NAŠ BILJUR IBIŠEVIĆ IZBJEGAO POVREDU, GARANT BI I PRESTIGAO MILEROVIH 40 PRIMJERAKA ;-) ALI, NEMA VEZE. DAT ĆE DRAGI BOG DA I IBIŠEVIĆ POSTIGNE I VIŠE OD 40 GOLOVA PO SEZONI. NEK NJEMU BOG DADNE DOBRO ZDRAVLJE, I IBIŠEVIĆU I SVIM NAŠIM REPREZENTATIVCIMA BOSANSKOHERCEGOVAČKIM!
pasha moj, da si ti ziv i zdrav prvo nauci engleski, nije x man, a kao drugo prvo jes pisalo 74 pa su onda prepravili na 60, valjda ja bolje znam od tebe koji sam clanak procitao odmah kada su ga izbacili, za razliku od tebe, padobranca, koji si ocigleno fulio moj naknadni komentar gdje sam napisao da su ispravili. Sad se pokunji i sikter
za x-man glup si jarane....citas li ti dobro ....
Da je i Dzeko puca bar pola penala , bio bi prvi strijelac sa 23 gola (grafite pucao 8 penala)
uh jesam utjecajan, vidi fakat ispravili :O :D
Kazu da ga je nas dijamant prislonio tvojoj mami. Srpkinje to vole :)
@istina, garant bi i ti zelio da ti ga cokoladni prisloni pod tusem
odakle im zivota vam 74 boda? Wolfsburg trenutno ima 60 bodova, hajd ispravite to i ne provaljujte se dzabe. Cuj 74...moj Boze!
kazu da ga je ovaj crnčuga pod tušem u svlačionici prislonio našem dijamantu...
Ja cuo tihic poziva dzeku da bude na celu SDA hahaha.
ako ako i treba da bude tako.
Ebo grafitea, dzeko je legenda