Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije Čorić teniser?
Roma bi htjela cicijalukom do trofeja ,pa za trofeje se igrači plaćaju od 50 miliona pa naviše i opet nije garancija.
Dobili 100 i nesto miliona od lp i kupuju opet neke nepoznate igrace...
Svaka čast Ćoriću ima vremena za njega. Prije svega svaka čast Dinamu koji radi nevjerovatan posao što se tiče transfera mladih igrača, i to sve redom u velike klubove za velike svote novca. Dok je iz BiH klubova najveći transfer nekoliko stotina tisuća eura u Sloveniju i sl. lige. Tako da treba se ugledati na ljude kako rade i početi stvarati nešto...
Sretno mali, vrijeme je da i Roma krene na titulu uz ozbiljan pristup i da ne prodaju golmana
velik potencijal, ali stangira zadnje 2 godine. nadajmo se da neće grijati klupu kao Rog u Napoliju.
niste napisali gdje je mali rodjen a rodjen je u širokom brijegu a što se tiče fudbalskog talenta prvo će negdje na posudbu da se dokaže ovo sigurno nije pojačanje za romu za iduću sezonu za napad na titulu ali momak mora biti siguran da će ga na pripremama rome privi dočekati džeko poželjeti dobrodošlicu i malom staviti na raspolaganje sve svoje resurse kao što je tako isto uradio kada je mandžukić došao u wolsburg jer edin je svjetska fudbalska klasa i još veća ljudina!
@myrosCRO u pravu si to je bila želja njegove majke zdravke koja je 15 dana prije poroda otišla u zagreb iz širokog brijega da rodi antu u pravu si rodjen je u zagrebu ako ne uzmemo da je živio u stomaku prvih 8,5 mjeseci u širokom brijegu ante je autentični zagrepčanin.
@ante k mandžukić je iz dinama došao u wolsburg a tek onda dalje iz wolsburga u bajern iz bajerna u atletico m i juve znači prvi klub u inostransvu mu je bio wolsburg prva sezona a džekina posljednja prije prelaska i m.city!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U zadnjih 6 godina Čorić započeo 9 utakmica za Dinamo. Kaže mrze ga treneri ( a Dinamo ih samo u ovoj godini promijenio 4 u zadnjih 5 godina promijenio 19 trenera. )