Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam ove komentare i čudim se kako osobe koje u svom životu nisu uradile ništa vrijedno i koje su na kredit kupile polovne računare sa kojih valjaju gluposti po klixu, sebi uzimaju za pravo da se sprdaju sa nekim ko je uspio u životu, a Džeko jeste uspio. Bilo gdje u svijetu izgovoriš njegovo ime - i ljudi znaju. Da ne govorimo u računu u banci.
Rijetki su iz BiH (pa i sire) koji su postigli na fudbalskom nivouo ono sto je Dzeko, tako da je izlisan svaki drugi komentar od nas "obicnih smrtnika".
"da nisam kloc bio bi igracina".
Po sezoni koliko puta dzeko promaši prazan gol :D
treba biti posten i zahvaliti se ovom momku sto je napravio za reprezentaciju Dzeko je zasluzio da bolje pricamo o njemu dao je mnogo a sada ga pojedinci pljuju pa nije uredu DZEKO KRALJ SI ZIV BIO
ipak si mogao vise pociniti Edine..
Da je babi mudo bila bi dedo ha ya
Kakav delegat, kao košta 15 i onda ne mora ni davati golove. Kakva debilna poenta! Hajde Džeko oprosti se više da ne čitam tvoje dubokoumne gluposti.
Volim te Džeksone, da me neko pogrešno ne shvati, al što nebi bio igrač koji košta 80 miliona ti to možeš samo više ne želiš
da se nisi spandjao sa onom opajdarom, i da si zivio normalan sportski zivot mozda bi sada i vrijedio i vise. Ovako, tjesi se....
Bravo za komentar o super sili Ibrakadbri
Da sam Ronaldo, i tam imam tepsiju ko što nemam brašno, kupio bi meso, ih kakav dobar burek bi napravio.
Ova mu stoji 100%,da daje 50 golova po sezoni ne bi igrao u Romi, tako da je i Roma odron od kluba=nemate sta njemu reci, kakav vam je tim takvi vam napadači.
zato sad dajes 10 a vrijedis 20. a pare lijezu u padze, jebe se tebi za karijerom
Da sam ptica i da imam krila..
Posto dajes jedna 5 golova po sezoni, tvoja bi cijena trebala onda biti 10 puta manja, odnosno negdje do 8 miliona. Realno. Sad ostaje pitanje tih pet golova, jer se vise ne mozemo sjetiti kada si na zvanicnoj utakmici dao gol. Fataj se politike, pravo u SDA pa sa Dinom Konakovicem da se bavite psima lutalicama. Mozda bi i SBB tebe primio, za Nase stranke nisi tamo su samo »jako pametni ljudi« i inicijatori, u DF ne mozes tamo Zeljko ima prijemni ispit, dok u SDP ne mozes jer ih ima 5 dovoljnih.