Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije lista najboljih fudbalera svijeta nego postignuća u 2017. tako da je očekivano da nema velikih imena koji su imali prosječne sezone, naravno da ako Messi da 20, a ne 50 golova on pada na rankingu, svako ima neka očekivanja koja je stvorio prijašnjim igrama. Zato je Modrić nisko i nema nekih legendi.
Po ovom spisku ispade da fudbal igraju samo vezni igrači, krila i napadači. Pored par bekova, i to najčešće ofanzivnih kao Dani Alves, defanzivca Otamendija i golmana Ter Stegena ja nisam vidio ni jednog drugog igrača na tim pozicijama. Smiješno je što nema Ramosa, Godina, Oblaka, Boatenga, Bonucija (ma da je sad loš u milanu), Chiellinija, Buffona i mnogih drugih. Jebeš ovaj spisak.
@MarlboroGold Za Oblaka se slažem, ali od ostalih nabrojanih niko nije imao izuzetnu 2017. godinu da zasluži ovaj spisak.
@zanimljiv e jbg. Hajd za Bonucija i možda Godina ok, ali ovi ostali su bili odlični. Zaboravio sam i Hummelsa navesti. Pa i de Gea - godinama najbolji unitedov igrač. Sigurno bi oni mogli biti na spisku umjesto jedno 10-20 onih koji su se našli na spisku.
A Matic kapiten Mancester junajteda i njega kao nema ni medju 100. Hahahaha...smijesno komentarisati
Pa hit u evropi je SERGEJ SAVIC MILINKOVIC. Kapiten Lacija, 170 miliona i ni njega nema. A to kakav Matic...gledaj na ljeto mundijal pa ćes vidjeti kakav. Zajedno sa Dzekom :)
Kad OBN i HAJAT objavljuju svoje liste.
Ovaj sarajlija umislio da je pametan, a koliko je pametan moze konj da bude :)
Bravoooooooooooooooo Džeksoooooooooooooooon !!!!
97. Luka Modric - Real Madrid - SMIJEŠNO
@skank Pa i nije imao neku bajnu sezonu, već se spominje odlazak iz Reala. Naravno da je veliki igrač i neupitno sposoban, ali ovdje se ne ocjenjuje to nego prikazano u 2017.
@zanimljiv opet da je za 97 mjesta vala nije. a ne bih se slozio da nije imao dobru sezonu, vodio je real madrid do svih trofeja i po meni bio najbolji igrac reala cak ispred ronalda
97. Luka Modric - Real Madrid - SMIJEŠNO
Veliki je ovo uspjeh! Svaka čast
Dzeko 11ti? Pa on kako se krece trebo bi biti 56ti... za Romu moze trcati a za repku nema snage i samo stoji.
Zasluzeno Dzeko !!! Nerealan spisak , uglavnom su napadaci "najbolji". Onda ovo treba biti spisak najboljih napadaca... Gdje su ovdje: Pjanic, Matic, Chellini, Bonucci, Alba, Pogba, Kante i jos mnogo predobrih igraca, ali nece nikad biti u vrhu jer eto oni nisu napadaci.... Lijepa vremena kad je Cannavaro osvojio zlatnu loptu .
Nikad nećemo saznati ko je 87.
Bravo majstore!
Gdje su oni znalci sad da kazu Ta ce kloc. To Dzeksone!
Hahha, kiji izbor. Prvi igrac koji nije ku rca osvojio, cetvrti koji drzi sve titule. lol
E ovo je već realno. Ronaldo nije ni blizu prvog mjesta