Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što "babuka" tako ne istupiš za NSBiH i Vicu?
Ne može Vico je konstutivniAko ga pokušaju smijeniti to je udar na srpski narod komplet....Živimo u državi koje nema na planeti.
Zato sto ga boli k, obidje familiju, jarane i uziva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svjetska Klasa
Dzeko zaista ima autoritet kod FIFA. Kada zavrsi karijeru, sigurno ce biti kljucni covjek krovne nogometne kuce, obzirom da je skolovan, zna jezike i predstavlja ime u Svijetu
a kad je u Pitanju Reprezentacija i Vico suti kao najveca PicQa a nista cudno kad je u Talunsa Vicom !
Slsbo Siljio za Fener zato je i dobio kaznu
Bravo Dzeko
Kad ga sudija saceka sa kalašom
Samo totalni retard misli da je ovo raekcija na Dzekin prigovor. Njegova komunikacija sa sudijama je cisti odraz njegove nemoci, cak sensvadjao sa suigracima. Nazalost al tako je. Kakav crni babuka. Mi Bosnje smo glup narod sve izvrcemo u nasu korist a ustvari stetu! Sudija je bio ocaj i to je vidio ko treba da vidi te uredovao.
Babuka uvodi red u turski nogomet...
Velik si Edine
Babuka