Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije loša ekipa. Tadić i Džeko saradjuju ekstra. Kent odlican a Džeko to predvodi kapitenski.
Složili su finu ekipu mada još igraca dolazi a najnovija info kako rece komentator je i dolazak Radeta Krunica. Ima Dzeko s kim igrati sto jest jest, prave dobar tim.
Finale konferencijske lige: FC Fenerbahce vs FK Željezničar
A gdje su sad oni koji su pisali propali Fenerbahce i katastrofa ekipa bakon prijateljske sa zvezdom? sad je sve ok je li?
Dobro sto ce doci i Rade Krunic pa da skupa igraju i uigravaju se kao sto je bio slucaj Dzeko-Misimovic prije.Naravno to su prenijeli u repku i koristilo je.
Zvezda demontirala Fiorentinu 5:0 na Marakani
DIJAMANT 💙💛💎
Hej moj dijamantu, što nemaš opet 24 pa da nas opet počastiš jednim Svjetskim.... Svaka cast na karijeri!!!
Jes kad igraju za milijone mogu se potruditi za go a kad se igra za reprezentaciju BiH tad se gubi i na svom i na tudjem terenu....
Bravo gigante. Najjaci si
Oooo turci
Bravo ljudino, osvoji i Istanbul, jer oni su ludi za sportom
Svu sricu nasem novopecenom Hrvatu zelimo 🇭🇷
Pobjeda je pobjeda i dobar tandem Dzeko i Tadic…Polako krecu lige sad moze se gledati sve i vidjet cemo kako ce se igrati. Njih dvojica se mogu igrati sa turskom ligom samo da prorade obojica u tandemu…A ovi sa markom u dzepu kladionicari ce vazda blatiti svakoga i to im je najveci domet…Sretno Dzeki i ekipi, a vi sto zavidite samo preko tv-a mozete gledati i ljubomorni biti preko komentara🇧🇦🇹🇷🇷🇸
Turci ce ga popljuvat cim bude odigrio jednu losu utakmicu, samo jednu jer imaju ocekivanje da ce im donijet finale LS a zaboravljaju da nije bas mlad.
Doktor
Dzekson je institucija.
Čestitam.
u 2 sata 7 objava o Dzeki Amri, e ljudi lik igra za Fener, ne igra za Real zabio je go Zambru nekavom jestel normalni vise