Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kloc će sad morati čekati da se i Navas povrijedi!
fakat kad je izaso sve je krenulo kako treba jos navas zabi
Ko' da su mu obje lijeve...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne kontam što ga zamijeni , jedan od boljih na terenu bio. Negredo se vidio nije a Džeko je konstantna prijetnja. U ovoj se utakmici moglo da vidi koliko je Džeko bolji igrač od Negreda. Negreda je imao jedan dobar potez na utakmici kada je dodao Milneru , ostalih 90 minuta kao da nije igrao
@emmir1 Do you watch football or ....???
Ne seri, ja bi ga zamjenio samo zbog onog suta kad je imao bar tri igraca da doda pri rezultatu 1-0. Ovo nije prvi put da to radi, i u repki puca van sesnesterca umjesto da pokusa razigrati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klocina ko i uuvijek ne vrijedi ni pišljiva boba.Mjesto mu je na klupi,pa neka igraju majstori koji znaju. Realnost je da je on pričuva i ništa više.Negredo,Aguero ,Navas,Ture,Silva to su igračine a ne klocina jad jedan.
Croatico..............Bili ti malo klocu oglabao donju zonu ,ali pod uslovom da si krezav
Ma pao Edina u depresiju,kad je vidio da mu je zet Soljanin osvojio samo 7 mjesto na Turkoviziji!
zar on i dalje igra u cityu?
Glupi Pellegrini, glupi Mancini, ta ce oni... Ovi sto misle da je patriotizam precjenjivanje svakog naseg igraca samo bujrum, ali ce i biti prvi koji nece moci podnijeti debakl nase reprezentacije protiv bilo koje ozbiljne ekipe na svijetu. Treba samo biti realan, nista vise. Nije standardan bio kod Mancinija nije sad kod Pellegrinija, vjerovatno oba ta covjeka dobijaju toliki novac jer pojma nemaju o fudbalu, pa ce tako ljudi u BiH koji se sramno nazivaju novinarima pricati kako Dzeko ovo, Dzeko ono a realno stanje dodje Aguero i zabije dva repki bez mnogo muke, isti taj Negredo je zabio pregrst golova ove sezone. Dzeko je prosjecan engleski napadac i treba biti veoma zadovoljan sa onim gdje jeste. Nije on ni za Bayerna ni za Dortmunda, njegov domet je takav i budite realni jednostavno je.On ne dobija ni sat vremena, a to nesto znaci jer taj Pellegrini je sigurno strucniji od Susic Safeta koji svoju selekciju u reprezentaciji vrsi tako jer mu je mrsko otici i gledati kandidate za repk
gdje si strucnjak nisam te prepoznao
Svi trebaju izaći, a samo Džeko treba da ostane na terenu.
Dzeko je bio aktivniji i agresivniji od Negreda i ostalih napadaca, medzutim trener mijenja njega umjesti Nasrija koji je napravio 20 gresaka i Negreda koji se nije vidio. Ipak Edin mora da igra jos agresivnije i bori se vise od svih Citijevih napadaca a svi znamo zasto. Ipak neigranje je uticalo na Dzakinu fizicku pripremljenost kao i motivacijski aspekt. Idemo Edine, zapni do Brazila is sve snage i bori se ko Lav, bice jos utakmica. Sretno Legendo.
Glupani niste ni gledali tekmu dzeko je bio jedan od najbolji
u fulanju zicera
Igrao je dobro. Ja mu jedino zamijeram što nije dodao loptu Tureu koji je bio u boljoj prilici od njega da da gol, ali se on, poput Nasrija, odlučio na šut. A vama, kozojebtzi, koji ga stalno kritikujete, želim čir na dupetu.
Evo sad naših fudbalskih stručnjaka da pljuju po Džeki iako je večeras odigrao dosta dobro. Neki dan u kupu i večeras bio odličan. Jeb...e me se za Negreda ali Nasri je bio katastrofa a Clishy da ne pričam. Džeko samo naprijed, trčiš, trudiš se biće sve OK i laganini u Brazil.... Ja lično nikada neću zaboraviti ove kvalifikacije i tvoje razaranje Grčke...
Glupani Matja su to. Džeko im je sebičan a Aguero haman nije. Bosanska posla. Ne kontaju glupani da nacin igre sa dva klasična napadača i kad je jedan klasični i jedan krilni nije nikako isti a sve stratezi u p.m. KO je zaslužan za prekid iz koga je dat prvi gol, za kim su trojica obdrambenih krenula pa je Kompani sam ostao i postigao drugi, za Negredom čini mi se :) . A one dvije realizacije što nije uradio obzirom na sav pritisak i nije čudo. Ah da i spuštanje lopte Negredu ali je offside bio, pokušaj oštrog šuta prema Negredu sa desne strane.... Prvo se treba naučiti bar gledati fudbal pa onda komentarisati. Svaka čast za ovu napomenu protiv Grčke. Samo bi još napomenuo: "Ko je asistent gola koji nas je odveo u Brazil?"
Avdija Vršajević - Nije standardan u prosječnom Hajduku, ali zato igra u repki. Zoran Kvržić - Niko za njega nije znao prije godinu dana, odigrao jednu solidnu sezonu u Rijeci, i Sušić ga je odmah pozvao. Edin Višća - Momak igra u drugoj ligi Turske u ispodprosječnom Istanbulu (mislim da se tako zove klub) i Sušić ga konstantno zove u reprezentaciju. Tino-Sven Sušić - Dečko nije standardan u Hajduku i uglavnom grije klupu. Izjava Sušića : "Realno je očekivati da pozovem Tina u reprezentaciju u narednih nekoliko mjeseci" Idemo dalje... Muhamed Bešić - Zvanično najbolji igrač Mađarske lige. Vlado Jagodić i Safet Sušić ga ignorišu. Vero Salatić - Najbolji zadnji vezni Švicarske lige. Sušić izjavio da mu ne treba takav igrač, iako zna da Rahimić više ne može igrati. i da je mladi Zahirović totalno ispao iz forme i da trenutno nije kalibar za repku. Emir Dilaver - Standardni igrač u Austrijskoj Vieni, koja ove godine igra Ligu prvaka. Sušić kaže da nema mjesta za njega. Anel Hadžić - Standardni prvotimac Sturma, igra jako dobro, Sušić ga ignoriše. Da li je ovo normalno razmišljanje od strane Sušića, šta se to njemu mota po glavi, koji su to njegovi kriteriji ? Možda da igrač mora igrati u Hrvatskoj ligi i da se mora prezivati Sušić... ? Jedno je sigurno, sa ovakvim razmišljanjem Safeta, nas će Iran pojesti na prvenstvu, o ostalim i da ne govorim.
Zaboravio si Štilu.
pa sanel jahic je bolji od sveijednog sto si nabrojo pa ga ne zove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Debil izvodi Dzeku, a ostavlja Negreda. Kud nisu izgubili.
ja sam gledao Braunsvajg-Hofenhajm postosu tamo igrala nasa 2 reprezentativca jedan protiv drugoga
bez trunke patriotizma stvarno mi nije jasno zasto je izveo Dzeku a ostavio Negreda jer se Negredo nije vidio. Ma sta Pelegrini pricao Dzeko je postao kolaterlana steta na kojoj ce se uvijek lomiti kola. To se odlicno vidi i kad igra i kad pola igraca nece da mu daju loptu kad bi je morao dobiti a onom argentinskom supku redovno
Da nisam vidio da ga mjenjaju u drugom poluvremenu, ne bi ni znao da je igrao...
Cetnik haj sjasi vise jbo ti svaki zmaj mamu po pol pizdurine one cetnicke
Yebi ti četnik mamu u usta žvaljava i smrdljiva!