Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bila utakmica...zbog koje trpis nuzdu jer od sansi nemas vremena u wc otic...i ovo je utakmica zbog koje si spreman na klixu u crnoj hronici izac...jer si bacio zenu kroz prozor jer je prosla ispred tv...i nakon toga drzis specijalce pod vatrom...da te ne uhapse sve dok sudija ne odsvira kraj...
@Feferon ''stranačkih...''
Sto prije nogu dati onom rominom treneru
mislis podignuti spomenik gasperiniju..pogledaj sta radi atalanta zadnje 2 seozne.
Kakvu nogu jedini on valja u cijelom klubu. Upravljacke strukture su problem koje ocekuju ista vise od ove krajnje limitirane grupe fudbalera. Roma ima svakako slabiju ekipu od Juventusa Napolija i Intera a mozda i Lacija i Milana tako da ce cetvrto mjesto ove sezone biti uspjeh
Dzeko treba napustit pod hitno klub. Nemoze on natrpat kolko ovi mogu primit. Roma smijesna ekipa. Da nema Dzeke da ih drzi na zivotu oni bi se borili za opstanak.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Bilo 2:0 , pa 3:0 , pa 3:1 , pa 2:1 , pa 3:3 .. mislim, nemam pojma o fudbalu ali nemate ni vi o novinarstvu 😂
Ovako se Roma prosipala i sa Spaletijem a evo i sa Franceskom. Nije dostojno jednoga polufinaliste LP u 2018 godini.
Šta sam vam rekao jučer.. Prosu Atalanta Romu k'o rižu, mogli su im još jedan uvaliti da nisu digli ručnu. Najbolja dva tima u Italiji su Juventus i Atalanta. Kakva atraktivna igra i lakoća u igri.. Gasperini je gospodin i trenerčina, a da su normalni u upravi Rome, njega su trebali dovesti, a ovaj Francesco levat da vodi prosjek neki.
Mogao je Dzeko dati 5 golova, Romina trula odbrana bi se pobrinula da se bodovi izgube.
Shimpanzo from Dubai ZOO do not like Zion brain.
Roma na pocetku ofanzivno i dobro i na kraju sve prosuli,taktika katastrofa a odbrana im je takodje suplja.Udri bolan svih 90 minuta napadacki.
I ono što su dali bilo je zahvaljujući ispadanju stopera Atalante, jer igraju ultra-ofanzivno.
Mrtva roma I da su osvojili tri boda isto im dode
Jedan je Edin Džeko 😎
A govnara braco draga i njih i Parme
juce neki strucnjaci komentarisu kako su utakmice Serie A bezvezene. Dzeste strucnjaci, nemate vi pojma.
Ja sam komentarisao i stojim iza tih riječi. Izuzev utakmica Atalante, pa i Juvea kad igraju punom snagom, tad se ima nešto vidjeti. Znao sam da će ova tekma biti dobra jer su uvijek njihovi dueli vrhunski, pogotovo Atalanta je brutalan tim. I ovo je slučajnost da se desi ovoliko golova u Seriji A, kao što je to danas bilo.
@Terminatoor1 Ako misliš da je slučajnost, pogledaj prosjek postugnutih golova zadnjih 5 sezona u ligama petice.
Atalanta-Sarajevo 2:2 Atalanta-Roma 3:3 Sarajevo je prakticki na nivou velike Rome
@BHGKT sarajevo atalanta +18
@cccccc A neko bome od Litexa , koji je danas neki drugoligaš hahahahahaha