Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrš lopino u pm. Vedriš i oblačiš federalnim savezom. Bez tebe i tvojih jataka sa pištaljkom se ne može ući u PL. Ko vam ne plati šikanirate ga. Mrš stoko.
GRESKE treba kazniti. Vi ne kaznjavate sudce, naprotiv nagradjujete ih iz kola u kolo.!! Ti Duricu ne muti vodu jer si duboko involviran u kriminal koji se desava u citavom savezu. PARE na sve strane, a ni marka ne ide u razvoj bh fudbala. Sve pare pretocite u privatne dzepove a nista ne dajete nazad zajednici. Sramite se rusitelji drzave
Ovaj Duric je Vicin covjek to svako zna
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamisli u Nogometnom Savezu Bosne i Hercegovine treba se tražit lider Bošnjaka
Fale još hodže i popovi u savezu da zaokruže ludilo. A hodže ponekad održe i bajramski turnir a ovi iz državnog i federalnog saveza nikad kopačke nisu vidjeli, ubačeni radi dnevnica i dizanja rukice.
Duricu pa ti si glasao da dodje Vico na celo saveza sta pricas sad
Kolko si prico a nista nisi reko. Jedino se iz tvoje price da primjetiti da podrzavas Vicu i nacionalnu podjelu Saveza gdje su Bosnjaci najvise izgubili. Volim Bosnu i Fudbal ali ne ovako. Bolje ne gledat takve lige.
Odi prodaji paprike i curke Fikretu Abdicu smece jedno izdajnicko mani se fudbala idi u Pistaline pa tamo vodi selo
Šta je reć, bošnjama ovaj nije legitiman?
PrinciplijaGavrilo prije 1 dan Jedan Velez za Bakira...Bakir KORISTI i sport u svom ratu, a tek je 126 dan...
Lopove ne seri Trebao s prije 2 ići u zatvor Samo se pitam sto su zaustavili akciju var u kojoj si ti glavna faca bio Bio sam kod tebe u restoranu u Cazinu i vidio sam kako neke pare djelite od utakmice Mene bi bilo sramota da kažem da sam nešto u NS a bavim se prljavim poslom i još daješ intervjuu Sramota
Jel to Duric to je neka seljacina iz Rogatice
Svaka selendra ima sive eminencije i u konstantnom je sukobu interesa,ruka ruku mije kako god okrenes
Ovo je čovjek bez ikakvih moralnih skrupula. Ne viditi onakvo navlačanje Borcu protiv Veleža, i sve to podvesti pod sitne greške, može samo hulja od čovjeka. Ni riječi o Borčevim pobjedama uz pomoć sudija, kartoniranje ekipa u utakmicama prije meča sa Borcem, dvostrukih kriterija , Marš na Drinu... Abdić je mala maca za ovoda degenerika
Ovakav kriminalac se rađa jednom u 100 godina. Sjetite se samo prve lige Federacije i more kriminala za vrijeme dok je bio predsjednik NS F BiH, što je na kraju pokazala i VAR akcija SIPE. I sad ovakav tip da priča o nogometu, poštenju, itd. Ovaj kriminalac je Vicin saučesnik u uništavanju BH nogometa.
čuj bošnjački lider u fudbalu, jebm ti državu u kojoj se rodih
Al pitanja smješna. Npr nema pitanja o kaznama za parole u BL i skandiranje rantim zločincima?! Valjda nebitno...
Nogomet /Fudbal u BiH je obojen nacionalnim predznakom, ovo je Bošnjačkim klub, ovo je Hrvatski ovo Srpski tako unutar saveza zna se ko di naginje a jao majkama kada klub ide gostovati na prostoru BiH koji ne kontroliše njegovi nacionalni lideri, haos i to ti je fudbal /nogomet u današnjoj BiH
Kriminalac 1/1. Da je i malo države i zakona, kako bi ovaj "cvrkuto" i što zna i što ne zna...
Sram te i stid bilo ..cuj ima gresaka , kad je bila jedna na racun Borca majmuncino?
Zauzvrat šalje bošnjake naravno podobne / Topalović, Musić, Kadić,... /da pomažu Borcu . Ti podržavaš Velež, koga češ ti podržati. Ti prodaješ državu i u parlamentu i u savezu !!!