Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duljević je odigrao momački i sa muudima
Jesi li ti slijep? U prvom poluvremenu nevidlji a u drugom 32% posto uspijesni dodavanja, momak kanta stroga
Duljevic jedan od najboljih. Svoju sansu smo ispustili protiv Kipra.
Kao navijač Želje, ( iako je to glupo i pisati, jer kad igra reprezentacija nije važno iz kojeg kluba igrač dolazi ili je ponikao ) objektivno, večeras je Duljević bio najbolji na terenu, i ako ovako nastavi, ubrzo ćemo ga gledati u nekoj jačoj ekipi!
Svaka cast tebi momak. Frajer tako profesionalno prica i kaze da nije teren alibi za poraz. Takvi nam ljudi trebaju ne samo u repki nego i u drzavi opcenito, posebno politici. Harise, samo tako nastavi, bices velika zvjezda BiH fudbala.
Bazdarevic je imao dobar potez a to je da ne igra Ibisevic sljedeci potez treba biti izbacivanje Lulica iz prve postave, nakon toga mozda nesto i bude...
Ukupno smo primili 12 golova od cega 4 protiv Belgije, poraz 4:0 u Belgiji, potom 3 gola protiv Kipra 3:2 poraz i opet 4 gola 3:4 protiv Belgije kuci. Dakle to je 11 golova u 3 utakmice uz to i 1 gol protiv Grcke 1:1 ali je to nesretno na kraju bilo. Dakle, kada bi nam Kipar ili Belgija zabili gol mi bismo se raspali mentalno. O kakvoj odbrani pricamo?
Ja sam zadovoljan pristupom i zalaganjem . Ako ima ista da valja u ovom porazu , to je da smo dobili dva vrlo dobra igraca . A to su Duljevic i Djumic . Hajrovicu se mora naci klub u kojem ce igrati. I dalje tvrdim da ja Hajrovic jedan od najboljih igraca u rep. Volim njegov prvi korak i sut vise nego ista.
@sarajlija76 Hajrovic je zakon, a i dosta drugih igraca je dobro odigralo, samo sto smo u odbrani podbacili. Ako das Belgiji 3 gola onda bi trebao da pobjedis u pravilu.
hajrovic u 3 kluba se nije naigrao, sto je znak da nesto ne valja kod njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dulja, iako si pitar, drag si mi...odlicna partija momak, svaka cast
Svi smo razocarani! :(
Ovaj dripac moze igrat u bundesligi 100% kad onakva ubleha Hajrovic igra moze i Duljevic
U prvu postavu Duljevica moj Mesa
Momci su se borili ali to nije dovoljno nemamo kvalitet za mondijal , dzeko najbolji igrac bh svih vremena
Momak koji se bori ko lav. Kad dobije loptu, makar i nesto pokaze. Ne treba zaboraviti i hajrovica, igrac isto prva liga.
Nema odbraneee podhitno trazit stopere
Borac sa Kirin kupa...zasluzuju vecu ulogu i minutazu u drzavnom dresu
kakva memorija svaka cast
Da su svi odigrali ko Duljevic sad bi slavili.
Jak igrac nema govora.
Mislim da Duljevica.