Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borussia i titula. Nespojivo.
sto sada ne pisete nigdje porijeklo iz Terzić iz bosne hahah jeste smece kliks
Jest jak ovaj Mojglabaš, igraju momci za desetku znaci ..👏👏
Ubjedljivo najviše poraza imaju od top 10 ekipa. Daj više dovedite normalnog trenera, Alegrija ili nekog na tom nivou. Kakvi Štegeri, Favrei, Terzići... Dok su ih trenirali Hitzfeld, Sammer, Klopp i osvajali su titule, bili ozbiljni i u Ligi prvaka. Šteta je da ekipa takvog renomea ne može ili ne želi obezbijediti veliko trenersko ime
Kakav bolan Terzic, jeko lik uopce, ako tim kao Borussia zeli naprijed, mora se hitno rijesiti glupog balkanca i odabrati neki normalnu osobu sa znanjem.
@vrlosamtirealan homofobija i rasizam su bolesti.
@EricCartmanForever Druze jesi ti dobar? Da li uopce znas znacenje rijeci koje si napisao???
Likovi kao sa nemaju odbrane,sve u napadu sto urade dobro to odbrana us**e.