Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijedan igrac nije stvoren u bih vec stvoreni vani vi ste samo sposobni da unistite igraca zivi primjer djeko
Vrhunski strucnjak i covjek.Nije odgovarao ljudima u Zeljeznicaru jer je cijenio sebe i nije bio dupelizac kao ovaj celavi vrabac.Najveci gubitak Zelje od kada postoji omladinski pogon je kada je Dogan odlucio da ode iz kluba.
nek je tebi sa srecom u novoj sredini
Svaki istinski navijač Želje zna koliko je odličnih stvari ovaj čovjek napravio u omladinskom pogonu! Ali, nažalost, nije odgovarao nečijoj sujeti, i otjeraše ga! Kako god, sretno Dogane!
Sogan dogan japrak baklava i halva.....ne seceri sitno bolja ti je kocka.
Ovaj je pogrijesio zemlju, kakav europski nivo, kod nas samo arapski nivo se cijeni i pardon turski.....
Talenti se ne stvaraju. Stvara se od talenta..Talent već jesi ili nisi.
Lijepe vijesti. Samo da bude sto vise skola i akademija za mlade fudbalere, da se osim sportskog odgoja poradi i na ostalim vidovima edukacije i socijalizacije.