Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj hape ispred krmka, djikani će dobiti šta on posere nakon krkanja:)))
Jede se kavijar, pije se dzin, ima se para, ima se s cim...
šta misliš kad ono ovo pile oglođe i baci pa kad se počnu otimati gladni djikani za koju dobru kost
Dragi moji, vidite logiku, Pa ce da uzima pare preko direktora Kluba Ljubomira Cubica, kojem je usput i nastimao da privatizuje Firmu GiK Banat. U upravnom odboru mu je i Uros Aulic koji je direktor “Intergradnja Group” i pomogao u ovoj privatizaciji. U odboru mu je i Darko Culum (sef policije) koji ti sve nadgleda kao i sto mu je nadgledao slucaj David Dragicevic! Eto sto Dodik daje Borcu pola miliona, da se to razdjrlibs ovom rajom. A vi ljudi glasajte opet
ja sam protiv toga da drzava daje pare sportskim klubovima...to treba prodati ili zatvoriti....sportski klubovi moraju biti privatni ako se hoce strarati rezultati....u suprotnom ce ovi iz kluba pohapati te pare za pola godine i opet kukati kako nemaju...to je rupa bez dna....
ja dobre meze
Vidjaj goveda sto zdere.
Mile Dodik zvani Zastava Skala
ZASTAVNIK MILE zaboravio postaviti zastavu
"Dodik je poručio da će učiniti sve što je moguće da Borac prvo uđe u Premijer ligu BiH, a potom i da je osvoji". Znači govedo priznaje Bosnu i Hercegovinu.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
dovedite dva Vranjesa i cao
Jel moze iko normalan da glasa za Dodika? Pa on vidi RS kao svoju privatnu imovinu...Kakva on ima ovlastenja da da pola miliona maraka?
nije mi jasno kako dodik daje pola milona, na osnovu čega i koje funkcije. klix nikad nije objavio vijest da je dodik prvog dana u predsjedništvu bih tražio da im se poveća budzet sa sto hiljada na zamislite deset milion. valjda u rs navikao trošiti pare. komšić i dzaferofić su odbili kazavši ba bi ih javnost pojela.
Антисрбин додик може "за 5 минута" да покрене апликацију за пријем Српске у УЕФА.Срба у репки БиХ има 2-3%, а у репки Српске би их било мин. 99%. Фарска острва, дио Данске од 50 хиљ. људи је имају, као и све земље Уједињеног Краљевства... Срамота ко води РС.
ne može svako selo u bih imati repku. dođi malo sebi.
Овај идиот умјесто да погура репку Српске да наступа на међународним такмичењима, а то може у рекордном року, магарац од државних пара финансира један клуб. Тиме би фактички укинуо репку БиХ која би се морала преименовати, а српски спортисти би имали макс. заступљеност.
Овако само у репки ткз. БиХ, а уствари у репки педерације, наступа чак 69,2% бошњака. Дакле, ми Срби нашим парама финансирамо непријатеље и својој дјеци онемогућавамо да се покажу на међународној сцени у бојама Српске. По*ерем се на додиГа и сл. политичаре.
ono krmojebu ima tvoje pascadi/pravoslavaca sto nemaju sta jest i zive po kolibama mozda je bolje da si njima sta udijelio mada nista nije iz tvog dzepa pa se mozes qurcit.
sve sama krmetina na stolu i za stolom!!
zivio Mile