Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prestanite ih zvati zmajevima, oni nisu zmajevi, oni su puhovi
Jedini nacin da nam se iskupe jeste da dojave da ce izgubiti i da odigramo svi keca 😁😁😁
Kako ce vjerovati pa gledaj sastava djecurlija neka igra pujj
Mislim da nije problem samo u Prosineckom u koga vecina upire prst kao glavnog krivca.Nas problem je dublje prirode.Tahnicka pitanja, organizaciona,profesionalizam, patriotizam.. .Citav set pitanja cine jednu ekipu velikom.Cudi me samo da nemamo nekog napretka s obzirom da je,na kraju krajeva,i velika novcana nagrada u pitanju
Ni djeca više ne vjeruju u bajke
Citaju li oni ove tekstove i komentare raje. Mene bi bilo stid
E j...ga, nije valjao Ćiro pa ste ga otjerali, nije valjao Sušić isto uz najgore pogrde otjeraše ga, nije valjao Baždarević, otjeran, sad ne valja Prosinečki ista priča... a još prije toga bila je ista priča sa Kodrom, Muzurovićem, Mušovićem itd.itd....našim razmaženim navijačima niko ne valja.Da dođe Gvardiola ili Zidan ili Murinjo poslije nekog vremena "navijači" bi ga uz pogrdne riječi otjerali "sa noge na nogu"
Cudne raje :) Jel vi ozbiljno mislite da je sad drugi selektor da bi mi bili dobri.Heh. Otjerate prosineckog i mi kao igramo dobro kao prije. Momci nema od toga nista. Nista se specijalno nece promijeniti zamjenom selektora :)
Gusteri
Žuti alkoholičar sa pivskim stomakom - krivac
Kakvi zmajevi , najgluplji naziv ikad... Batalite to vise
Hajde navijači, patriote, šta ste se raskukali. Ili volite ili ne volite ovu državu i reprezentaciju. Navijate za reprezentaciju, za grb, zastavu,za državu i kada pobjeđuje i kada gubi. Ove kvalifikacije takve kakve jesu, iduće mogu biti još gore, pa šta naša je reprezentacija! A možda sljedeće kvalifikacije iznesemo na zmajskim krilima i šta, onda ćemo ih dizati u nebesa???? Presaberite se i bar se suzdržite bespotrebnih komentara.
to je vise sprdnja jer raja je ogorcena. Pobijedicemo ih, ali koga boli k
nemojte biti pesimisti,ja sam siguran da ce biti bod za nas uz malo srece i promasaje zmajeva iz lihtenstajna,nasi misevi ce odigrati nerijeseno.
Grci su bil za nas zmajevi a o talijanima da ne govorimo a ipak su grcki navijaci bojkotivali utakmicu tako da je bio prazan stadion a sta je odgovor i rjesenje kojih nejma osim da niko nije kriv i ostale ublehe, a selektor nikako da neodlozno da ostavku
Supač. Inače BiH ima strašno dobre rezultate pa su sad svi kao razočarani. Ma hajte, molim vas
Bošnjo na koljenima..