Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami dino kao da niste imali prelazni rok.
Safet Nadarevic, Skaljic, Bucan, Zeljkovic... Nece valjda dovoditi igrace jer su neki povrijedjeni na mjesec, heftu i sl.
Pa sto kuka zbog herte ili dvije ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"I Željezničara su saopštili da će predstavnici kantonalne Uprave za inspekcijske poslove u svrhu zaštite žiga tog kluba vršiti kontrolu zloupotrebe grba i svih znakova prije i u toku utakmice." Jel to znači da ne smijem sa sobom ponijeti šal kupljen 1997 godine jer je kupljen na Siranu koji je u to vrijeme bio jedan od "exkluzivnih"distributera navijačkie i sportske opreme svih klubova svijeta?????
Glup si, kratko i jasno...
de katcha reci der mi zašto sam glup?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Katcha Wendy, napases mi se jaja k'o zeko kelerabe;.)
Evo i sami priznaju da imaju oskudan igracki kadar, a na kraju ce do zadnjeg kola ostati u trci za titulu, mozda je i osvojiti. Pa ko je ovdje budala?? Sta rade istrazne agencije u ovoj drzavi ?? Hoce li se ikad pokrenuti istraga ?? Samo pratiti Tomislava Cuica i Seada Jakupovica - to su legitimni nasljednici Radosava Vukasovica. Evo prvog na djelu vec u subotu. Kad god zagusti, oni su tu. Jakupovic jedva zivu glavu na otoci izvukao kako je dijelio pravdu na utakmici Olimpik - Sarajevo. Ili bolje receno, kako je dijelio kriminal.
izgleda raspad sistema
HOCEMO POBJEDUUU !
ovo je u najavi da se može kiksati treba dići cijene juga na 10km jeftino je 6
kme kmee brajlovic
Pazi, eto Lazara... :)
Jel tebi omiljeno slatko - tuljumba , a onda malo zalijes da progura sa boza :D :D
Šta se dešava sa ovim klubom ??? Ko ga razara ?
Ja znam samo ko mu doji... :) Jufkice naravno... :)
pozdravi leu :)
Neka se pjesma zaori za ostalo me ku*ac boli jer samo jedno ja znam da Željo se do groba voli! Željo u srcu je mom a ostalo su sve sitnice nek cjela drzava zna zivim za klub sa Grbavice! Jer gdje god on ja tamo sa njim idem zbog njega ja sam spreman i da ginem i zastavu ja plave boje nosim neka se zna do groba uz njega! NAPRIJED, TRPAJ TE LEVATE !
HEJ IDIOTE PLAVI, AKO NISI ZNAO ZELJO PADA NA KOLJENA, JEBALI SMO OSIMA TAKO DA VISE NECE DOLAZITI NA TEKME. TI SI SLIJEDECI I ZATOJ CUVAJ GUZOVE U HAUSTORU... Samo je jedan dom, FKS-HZ
Hahahah majmune, Osim svu tekmu tu, otisao i sredio Adilovicu transfer, doci ce pare od Sehica za max 30 dana, ka*anje moze da se nastavi... Od 1946 niste zaradili para k'o mi od Sehica (da ne spominjem sve ostale)... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dino sine kako moze biti strasno oskudan ? a kako god bilo razvalit cete vi to ;) jer ste daleko bolji i kad to nije primjetno oku publike :DDDD