Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja su ovo više preseravanja bogatih klubova koji kupuju sve što vrijedi i uništavaju sve oko sebe. Pare, pare, pare, nećeš sirotinjo više prismrditi evropskom vrhu. A ne tako davno Željo je igrao finale Kupa UEFA, Steaua i Zvezda osvajali Kup šampiona. Danas ni slavni Ajax ne može prići evropskom vrhu. Zato više i ne gledam fudbal na visokom nivou, više volim pogledati ove dječije lige i turnire u malom fudbalu. Ogadili mi se veliki.
ma kakav Couthino izvikana stvar 100% bas kao i James Rodriguez 🤣🤣🤣
Kaze Klop evo vam ga od sake do lakta :)))))))))
za kakvu se to ligu spremaju
Neda ga liverpul nije lova daj negog igraca plus lovu ne može tako.p.s.modric ce biti sutnut iz reala jer ima 32 godine mada je medju najboljima star hoce dvojac iz totnhhama............plus ce jos dati 60 milona eura jebi ga biznis
Rasturat cete Espanjol svaki vikend 😂
@Saran64 hahahaha gdje si legendo
DOBAR HAHA
Klix se jos nije izvinio sto je cijelo ljeto lagao svoje citatelje da ce Coutinho potpisati za Barselonu.
Mozete ga dovesti jedino ako Liverpool odluci da im Coutinho vise ne treba. Osim toga, igrao je ligu prvaka ove godine za Liverpool i necete ga moci koristit u ligi prvaka.
dovedize dodika :D