Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela P.liga od 1996. pa do danas (uz Andoru, S.Irsku, C.Goru, Makedoniju, Maltu, S.Marino, Luksemburg i Lihtenštajn) NIKAD nije imala predstavnika u grupnoj fazi BILO kojeg evropskog takmičenja.Jedna od (također) rijetkih liga koja je za 20 godina prodala 3 ili 4 igrača direktno u u jednu od 5 najjačih EU liga (gdje su uglavnom bili na klupi).Toliko o statistici, činjenicama i rezultatima naše lige.Sad se nastavimo tješiti kako smo "razvalili" FK Čoban United iz D. Prdonjice i kako smo "jaki".
Dino care, hvala ti za sve. Uradio si mnogo za klub i sve one koji vole i navijaju za FK Sarajevo. Sretno u nastavku karijere. A klubu neka je Bog na pomoci jer izgleda zaposlili su neciju svalerku.
aptilrenjo!
Dino, hvala ti za sve što si uradio za klub. Želim ti, u životu, što manje Bordo prijatelja kakve si imao do sada. Hejteri, bujrum.....
Sada ce igraci moci da piju bez ikakvih problema zajedno sa njom hahahahahahha joj sve nam alkosi u klubu joj tuge
TomSawyer@ nek samo nodi ide
@OtokaBoy3 Slazem se
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
DINO PEDERU
Kad im sad direktorica u minicu udje u svlacionicu na poluvremenu... auuu
Uci ce im brate al sa pivama hahahahaha
Jel se to pred'o Dino nakon sto je izgubio boj... da ne nabrajam dalje :-)
Hoce li joj Haad napraviti neki lijep sexy dres
Kakav Haad, valjda Nike. Nike pravi dresove FK Sarajevo.
Duljaaaa kaako buljaaa
Al ga sjeba Azmir posteno,samo kad se sjetim u face to face kada Dino prica, ne smije Azmiru u lice da gleda,to su najvece pickice one podmukle... ^^ Sto se tice direktorice moze proci,ma da i ona vec djeluje izradjena,nije sale valja doci do pozicije direktorica FK SARAJEVO :D
Nama da dodje bilo ko ,nama ne valja . Mi pitari previse ocekujemo za kratko vrijeme . A o Hordama da ne pricam , to su glupani samo takvi . Krive upravu ,a oni su ustvari pravi krivci protiv Zelje . Prekidaju utakmicu i dozvoljavaju im da dodju sebi , nije sve u deranju i bakljadi ,trebate da znate kad se prekida utakmica . Da imate pravog vodju ,to se nikad ne bi desilo .
Kratko vrijeme od 2010.? A od tada smo vidjeli bezbroj igrača i trenera koji su prodefilovali klubom, a FUDBALA nikako! Klub su poklonili strancu, umjesto da su prodavali igrače i tako stabilizovali klub. Za šta su i postavljeni. Ali nisu sposobni prodati ni vodu u Sahari, kamo li nešto drugo. Zapravo, uspješno prodaju maglu. Da, navijači su im bili krivi i protiv čelika, kao i ovu zadnju utakmicu, pa nisu znali kreirati šansu za gol. Aj ne rise! P.S. Ni ja ne podržavam prekide.
@________ Ne kontas ti sta ja hocu da kazem . Sve je znam ,al ljudi treba prvo da shvatite u kakvoj buli smo mi bili godinama . Znate li samo koliko znaci sto smo izasli iz finansijske krize i postavili klub na zdrave noge . Nije ni meni drago zbog svega ovoga , bilo je naravno dosta propusta u dovodjenju igraca i trenera ,al to je tako ,s tim se zivi .To su prosli i mnogi veci klubovi od nas . Bice to dobro vjerujte mi ubrzo .
A gdje je Predrag Pašić? Zar u klubu nema mjesta za kapitena jedne od najuspješnijh generacija u istoriji kluba? Ono neko mjesto člana komisije za "nešto" je poniženje za njega.
Vi pitari ste bas debili :)
KURVO NAPUDERISANA, MRŠ!!!
Koliko su bahati ovi, što su poklonili klub strancu, da se otvoreno sprdaju sa navijačima... UPRAVA NAPOLJE, ZAJEDNO SA TANOM!!! MRŠ!!!
UPRAVA NAPOLJE!!! I povedite ovu, nečiju švalerku, sa sobom!