Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinamo je rekorder po broju ostvareni pobjeda u kvalifikacijama za europska natjecanja. Ovaj negativni rekord ne bi ni držao da Mamić nije prodao utakmicu Lyonu (1:7) jer je ovima trebala tolika pobjeda da prođu.
A viktorija
Uz to Dinamo drzi i jedan pozitivni rekord, 526 minuta bez primljenog gola u europskim skupinama, jedna je od tri momcadi koja je u 6. kolo skupina usla bez primljenog gola
Prvi komentar sve objasnio.
Mi se rugamo NK Dinamu....a gdje si nasi klubovi?
nije ruganje već činjenica
Čuj ovog pavijana - 'država ulagala u Dinamo ' ??!! Pa kad nešto komentiraš barem se minimalno informiraj o tome. Država Hrvatska i Grad Zagreb jedino što su dali Dinamu u proteklih 25 godina je besplatno korištenje stadiona Maksimir koji je u vlasništvu grada, niti euro više od toga. Klub se isključivo financira kroz vrhunske transfere, nastupe u euro utakmicama i odlične sponzore. Upravo je UEFA spominjala Dinamo kao primjer poslovnog uspjeha bez uticaja države.