Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralj! Di Maria je klasični primjer igrača za velike utakmice. *ebo me svako ako ne igra bolje i od Messi-a u Argentini. Strašno podcijenjen igrač.
U Realu je lik kidao,al dok padneš 10% Real te proda!
Istina, istina. Özil - ista stvar.
samo se švaraju
Ne znam sta su vidjeli u ovim tetovazama. Ja bih tetovaze zabranio fudbalerima zaista ruzno izgledaju kad se išaraju po citavom tijelu.
Za pobjedu u finalu je zaslužniji od Messija, po mom skromnom mišljenju.
Trebo je zajedno sa Messi završiti sa repkom sad,kao svjetski prvaci.
Istetoviratije idijoti
Opiceno sve pa ajd
Al se ovi Gaucosi pucaju po tijelu ccc.. Fuj 🤮
Još Orsata da istetovira i to je to
Selektor kreten ga izvadi iz igre i zakomplikova zivot timu, da je ostao Di Maria sve bi bilo rijeseno u 90 minuta, lik je bio nadahnut maksimalno, najbolja utakmica zivota
Di maria po meni igrac utakmice.nepravedno je gurnut u drugi plan
Imigranti iz Švrakinog