Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umorio se u skoli
ma dzekson je tito ba, kako god...
Opet ce Dzekson derati.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
pa i bolje mu je na klupi nego trcati 90 minuta a ne dobije niti jednu upotrebljivu loptu.
A sta bi bilo da igrao na Svjetskom prvnstvu? Krepo bi!
Ili u prevodu selis na klupu klocu 😂😂
@Predsjednik10 kloc te napravio.
Hahaha umoran a sezona počela tek prije mjesec dana. Edib Đekica je jedan običan lijeni Bošnjak kao što sam i ja sam. Samo mi krevet i džamija u glavi. To je problem svih nas Bošnjaka. Religiozni smo previše i lijeni i mislimo da će Allah sve učiniti za nas bez da mrdnemo guzicom.
Pa podaj mu mjes ec idmora al bez zene.Ne moze vise na dvije strane podjednak9 zabijati i biti dobar sa 35 godina
Čuj odigrao je puno utakmica. pa ti si određivao sastav misleći da možeš na svakoj utakmici uvesti 5 ili 6 novih. Džeku nisi odmarao, ali to je tvoj promašaj a ne Džekin. tebi je izgleda Monchi išaretio kako sastavljati ekipu. A Monchi je u sevilji bio dobar trgovac ali u Romi jako loš: Alisson, Radja, Salah, Strotman... katastrofa moj Monchi.
Džeku za predsjednika BiH!
Jedan je Dzeko!!! vrh vrhova!!!
super cojk
Ako ne ode u englesku il njemacku igu tokom preelaznog roka nek se rokne
@novibosmaan345... u ovim godinama može samo u penziju ili u neki bošnjački klub da završi svoju klupson karijeru.
@therat Pa Džeko je ako se ne varam igrao u Njemačkoj kada nije bilo baš dosadno , jel tako. Ili si zaboravio nevjerovatan , planetarni uspjeh Wolfsburga.
klupson na klupi. stanje redovno, no sikiriki.