Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo smeta Edinu
Stavi ga na krilo umjesto panja Perottia
@ProximaCentauri Ti kao da si studirao fudbal/nogomet na FASTO uz obavezu da dobiješ neku A ili profi licencu. Peroti i Ščik su totalno suprotni profili igrač a reči za Perotija da je panj dovoljno govori o tvome poznavanju ili prepoznavanju fudbala/nogometa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zalosno je da si najskuplja akvizicija tog kluba. A.nisi trebao.biti.... sumnjam.da ce biti nesto.od tebe...
Ja mislim ako bude sa Edom igrao u tandemu moci ce dosta toga jos i nauciti od njega kao iskusnog i golgeterski nadarenog kolege.
taman tako kako je i kaz;o, moze iza Dzeksona. Ispred, nema sanse. Dzeko je 2 svjetlosne godine ispred. Dok ovaj uhaviza, Dzeko ode u penziju...
Dobar je Shick, samo polako.
Ma dobar je Shik,ko čovjek,ali slabo brate igra.
@AjdeMiPopusi Ma puno je tu stvari koje utiču na njegovu igru. Nije prošao pripreme, taktika mu ne odgovara, stavljao ga na krilo, neće da ga uklopi s Džekom, nikako da se snađe. Inače, strašan igrač kojeg bi Juve davno "uzeo" da nije imao tih problema s srcem. Pogledaj njegove igre u Sampdoriji, brutalan. Dok se malo ne snađe, a Boga pitaj hoće li u ovakvoj Romi.