Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesu li ovi iz Rome normalni??? Balloteli je poznat po ekscesima kako na samom terenu tako i izvan njega! Da mi je znati koliko je crvenih do sad dobio! Romi treba dobar ofanzivni vezni igrac
treba im prije svega dobar half, brz. pokretljivi i sigurniji od manolasa. sa fazio su rijesili tog "halskog" halfa, koji skida sve zivo sto naleti u vazdusni prostor, ali ga laki krilni napadaci bez problema prodju. e tu im treba jedan sjekac. i desni bek. florenzi ima previse uspona i padova (+ povreda), a onaj brazilac je prevara teska.
@janje_ Što preskačeš Kolarova ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba Romi jos par drugih nosača.
haj ti edine ova roma tarabe sve pogotovo odbrana bolje se brane djeca iz komsiluka
Ne Balotelija!!!
Kupi Zelju i stadion i pomocni i onu kafanu sve kupi pa mozda i mi pocnemo gledat fudbal uzivo a ne samo ispred TV ekrana.
Dzekson aj ti kupi svog Zelju pa da se ide u ove grupne faze... a komsije cemo zvati na pitu s mesom ogadila im se ona jeftina s nicim ili s krompirom
Roma mora prodavati igrače radi FFP, teško da će se pojačavati sa skupim pojačanjima. Koliko su zaradili nije im dovoljno da budu u plusu.
Čemu minusi? Evo Klixov članak od prije 10 dana. https://www.klix.ba/sport/nogomet/direktor-rome-moramo-opet-prodati-neke-igrace-monchi-je-najbolji-u-evropi/180505032
samo ne bolotelija tita ti pa igrali su zajedno u city džeko je kompletniji,odgovorniji onaj prgavac bi mu samo smetao kao u city nadjite nekog sličnog dybali valjda ih ima a i sigurno su jeftiniji od maria pa njemu je menadžer riolta samo ne balotelija ako želite da gradite igru oko edina riješite se i strotmana koji je bio fenomenalan do prije 3 godine sada samo smeta treba vam jedan vezni ofanzivni iskeširajte i bićete konkurentni juventusu iduće sezone.
pa djesiii ti Guardiola :D
Uzeo je premijer ligu sa sitijem kad su ovi za sitniš kupovali... Šteta što jedna ovakva igracina nije uzela ligu prvaka
I nije neka šteta pa more njih nije uzelo ligu prvaka a bila su velika imena pa evo npr jedan Ibrahimović nije uzeo ligu prvaka koji je da se ne lažemo za klasu bolji napadač od Dzekija
@sehra I opet minusi se pucaju na komentar u kojem sam rekao da je Ibra bolji napadač od Dzeke , toliko o tome koliko je bošnjo realan :D , ma dzeko je najbolji kakav ibrahimovic , ma kakav i messi kakav ronaldo , sica je to sve , Dzeko je najbolji napadač i najkompletniji fudbaler svih vremena hahah , ee svašta.
Još godinu dobre forme u vrh glave dvije u Romi i onda ide vjerovatno Turska Kina ili SAD da se uzme keš za kraj velike karijere, vjerovatno najbolji fudbaler kojeg je ova usrana država dala.
@CrnaIegija Zato sam i rekao "vjerovatno najbolji fudbaler " jer ima još konkurencije naravno.
Samo naši derite minuse na komentar i ne samo ovaj moj nego bili koji je realan a da ide protiv Dzeke , to je istina i to je tako Edin ima 32 godine jos dvije godine igranja na visokom nivou i onda sa 34 će krenuti lagani pad kao u velike većine fudbalera , a to što vi ne želite to da prihvatite to je već vaša stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeko majstor
skinhed...pavijanu nepismeni poserem ti se u usta i naguram nogama!:)))
Džeki je vrijeme da ode u kinu... Da uzme još koji milion i da se mirno vrati kući