Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj prijenosa na BHT1 BOŽE
Takva i drzava nam je
Poznavajući prilike u BH fudbalu, sigurno je penal čist ko suza 😂😂
FK Penal se provuklo :)
Vratite nam Husrefa
opasna je Zvijezda 09 nemojte tako zaostaju samo 10 bodova za predzadnjim i imaju gol razliku −30..AHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAH OOOOOOOOOOJ
Pa ovo je rezultat Husrefovog rada odnosno nerada,kada pposlusas ovog Cosica sasvim je razumljiv ovaj rezultat,cak ga mozemo i smatrati uspjehom.Trebalo ih je sve ,strucni stab,nabiti nogom u guzicu
sta je legenda Musemic mogao vise napraviti od lose Uprave i nesposobnih igraca, ispade kolateral. Uprava napolje !
Zvijezda tjera mjeseca
Za stanje u ekipi je samo Husref odgovoran! U svakom mandatu bilo je tako, da je podjelio ekipu u svlacionici! Trenutak kada je dobio otkaz je za svaku kritiku, ali da ga je dobio, tu nema dileme!
Sviraj penal hoce li iz Zvijezda dobiti 😅
HAHAHAHAHAAHAHHAHAAH CAPAJEBO
Bravo Husrefe ovo je vrhunac tvog kurcevog rada cijelu polusezonu. Nek si ti otjerao Jeleskovica pa ove karine od igrača meda nemogu.
hahahahahahahaha
pa vi izbacite Husrefa
Fali Husref itekako....
HAHAHAHAHAHAHA
Na kraju Zrinjski uzima titulu😂😂😂