Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dokaz koja smo rutta od repke, drzave i svega. Ovo se nikada nije nikome desilo da jednom timu se ne odobri kolektivna sportska viza.
Desavalo se.
I kao da se nista nije desilo? Ko je odgovoran?
Odgovoran je lijeni bošnjački dio BiH
Sad ih treba izbusiti. Bolji smo i kvalitetniji, Dzeko i Prevljak u formi i resetaju mreze. Rezultat 1:2
Nadam se da vi novinari ( ani javnost) necete stati na ovome, isto kao i prosli put sto niko nije dalje istrazio poruke oko placanja za igranje u reprezentaciji. Ovde postoje dvije opcije: a) ako Kazahstanci neopravdano nisu izdali vize, onda bi trebalo da izgube utakmicu sa 3:0. b) ako je do nas, onda necemo dobiti sa 3:0, ali onda imamo pravo da znamo zasto vize nisu izdate i ko je kriv za to.
Zmajevi??? To su šišmiši
Višesatno su i oni letjeli u Sarajevo,, ne bude li 3:0 za nas, nikvi ljudi ste
Primit ce.Kazahstan zato 2 komada...Demirovic i Dzeko...akobogda...
Znači ovo je čisti udar manite se politike, znam provjereno
Zar ovo ne bi trebalo da se sankcionise i da se od organizatora uzmu bodovi. Zamislite da se mi ovako ponasamo i ne dozvolimo vize nekim najboljim igracima. Kakav anti sport na djelu. BAs bi volio da ih pobijede, ako nista, onda zbog ovog bezobrazluka, necuveno. Izmedju ostalog, nisu dali vize igracima sa EU pasosima
Treba provjeriti kod UEFA-e da li ih je savez kontaktirao. Ništa im ne vjerujem. Glavno je da je trideset guzonja dobilo vize.
Hotel, "Kod Nure".
Ima li viza? Šta kaže Vico? Šta je sad smislio da nan zamaže oči?
Cuj u 15 h se igra???Odmah ti je sve jasno.
@Hrvatski3Entitet Sjeti ti se idiot kompletnog prvog reda na misi zadusnici za najmilijeg clana obitelji.Debilu standard je da se utakmice igraju oko 21h a ne oko 19h.
@Hrvatski3Entitet He he he usta ti se katolibanska istovarim pa u koliko ti UZP igra protiv Slovaka.Jel' to Liga prvaka crkveni pacove?
Koja je ovo glupost. Pa pod krovom UEFA-e oni bi trebali da se kreću kao diplomate.
Ana Brnabic propala na drugoj slici.
Koga nema bez njega se mora. Idemo pokusati dobiti ovo, moze se. Pa onda sta bude sa 'žutim' Rusima
IDEMO PLAVI !