Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je Prosineckog,kao covjek je super ali nije uspio nase balerine motivisati nazalost.Necu reci da je los trener ali se malo pogubio kod nasih takozvanih zvijezda.
@bosnavazda Ne treba tu puno pricati. Dovoljna je bila samo utakmica protiv Finske u Zenici, da se vidi sva nesposobnost Zute ublehe. Finci nas pritiskaju, napadaju, i vecina je ocekivala gol sansu za Finsku. Povrijedi se Visca nekim cudom, i udje Ibisevic ,i mi od tog trenutka razbismo Fince. Kome tada nije bilo jasno, kakva je Robi NEZNALICA od trenera, ne treba vise ni pratiti fudbal.
@bosnavazda lik je totalni amater i neznalica vrati se safete kralju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrlo glup i nestručan tekst. Ali, suština je u činjenici da imamo najgoru ligu u Evropi, da djeca skoro uopšte ne igraju mali fudbal iako ima igrališta i lopti, da se ne radi na popularizaciji ovog sporta. Svi igrači iz hrvatske repke su stvoreni u Hrvatskoj, kontate?
ja bih ipak ostavio prosidećkog do prosinca na kraju krajeva ne igra on a i lopta je okrugla bez obzira na kojoj visinskoj točki se lopta nalazila
8. Šta sam ja rekao za gledanje premier lige bez mene?
Treba tu šok terapija kao što je bilo kod HR u dodatne kvalifikacije novi trener !
Ima dosta istine u ovom što piše, ali dosta argumenata ne pije vode ili su konstatacije proizvoljne. Nemam vremena sad sve da analiziram. Trebalo bi se fokusirati na pozitivne stvari: U Ligi nacija smo taktički dobro odigrali obe utakmice sa Austrijom. Utakmica sa Finskoj u Zenici je bila fantastična. Dobro odigrali sa Grcima u Zenici, tu nismo mogli ništa bolje, zeznuo nas je neopravdano dosuđen crveni karton za Pjanica. Odlična igra (slab rezultat) u Italiji.
Ako izvedeno sličan sastav kao protiv Finske (od povrede Višće), sa Džekom na klupi, i momci daju sve od sebe i odigraju skoncentrisano 90 minuta, ne bi trebali imati problema sa Sjevernim Ircima.
A novinara i analize da se naježiš. Dobro ti se poklapa priča (analiza) sa ovim selektorima sa foruma 😂
Komentatori sve sami strucnjaci. Svi bolje znaju sve, od svakoga. Istina je vjerovatno da vecina ne zna loptu napuhati, nego su znanje i vjestinu po kladionicama pokupili
Sušić i Baždarević pa evo i Prosinečki sad imaju jednu najveću manu a to je da ne znaju promijeniti taktiku, ne znaju u periodu loše igre odraditi adekvatne izmjene, zatvoriti utakmicu, pojačati napad ili sl. Jedna te ista formacija, jedna te ista taktika, jedni te isti igrači, znači ne možeš nikad nikog iznenaditi, nemaš taktičkih zamisli. Ne možeš kriviti igrače kad ni sam ne znaš u čemu je problem i šta mijenjati.
Da, da, Prosinecki vas je sabotirao, kolika frustracija oko njega. Nema trenera koji moze izaci na kraj sa tim balerinama.
Zuti je imao milion gresaka, a najveca mu je otpisivanje Senada Lulica!
Žuti kupi prnje i MARŠ u 3 l.p.m....srozao si nam repku do samoga dna ti si obicni hoštapler ko ti je platio toga si i zvao još jedom MRŠ
Kako radi Savez, dobro da opste imamo igrace za Repreztajuc. Slusom igrac koj kaze da celi ljudi samo gledaju kako ce otijerar dobre igrace.Ima tu svasta radise Politicke igre koj nije da Bosna i Hercegovina bude ko Hrvaca itd. Zuti nije kriv ko Mesa Pape.
Crno žuti...sta uradi
Vratite nam Papeta
pogubio je konce nažalost, mislim da je bolje da odstupi i da neko drugi na iznenađenje nesto pokusa
"Totalno ignorisanje Premijer lige BiH Kada je stigao na poziciju selektora Prosinečki je rekao kako će živjeti u BiH, te da će redovno pratiti utakmice Premijer lige BiH." Pa kako ce bilo tko iz PL dobiti sansu kad se zna tko MORA igrati?! Jer, eto, reprezentacija nije reprezentacija ako ne igraju Dzeko, Pjanic, Kolasinac..