Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manijaci i pitari su zajedno cistili stadion,a e kao ovi danasnji koje kakvi papci sto idu na uakmice...gamad papanska
Vala si u pravu druze
prvo gostovanje u zivotu.sjecam se stari me poveo iako nije ljubitelj fudbala.veliki je to spektakl bio.jos cega se sjecam da je hamburger kostao citavu Marku.sarajevo bilo blize pobjedi prodje gusi lopta kroz noge al je jablan uhvati na gol liniji.:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Željooooooo!!!
Komentator objasnio neke stvari...
Ja šugavice kakva je bila ... sad je još gora. Eeee za koga vi navijate livadići jedni.
//S velikim Vam ponosom predstavljamo projekt koji pripremamo duže od godinu dana! Sve je ukratko objašnjeno na blogu. Puno smo uložili u ovaj projekt, puno je bilo planova, odricanja i savjetovanja od strane raznih profi usluga da bi došli do ovog projekta i s odličnim ga uspjehom pokrenuli. Ali ne! Nismo samo pokrenuli, to več traje 5 mjeseci! Velika misija nam je bila da pomognemo Vama ljudimau ovoj surovoj realnosti u kojoj se nalazimo. To nam polazi već par mjeseci kao što i možete vidjeti iz priloženog na na našem blogu. Ako ste zainteresirani javite nam se na mail i budite dio nas, budite dio uspjeha, budite dio pobjedničkog teama! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Posljednji pravi derbi odigran je na Koševu pred 34.000 gledalaca, poznat kao ZUBANdan. Nakon toga, svi naredni, počev od narednog na Koševu (kada su Manijaci ušli na teren) pa nadalje su daleko od onih starih derbija! Svakom narednom godinom je sve manje i manje raje znalo biti na tim utakmicama, što dokazuje ovu tvrdnju.
@refffko Dobro si, pomješao sam ih ... ali eto, iste godine su bili, par mjeseci razmaka, na to sam mislio. Nije bilo više nego na ZUBANdan-u, vidi se na ovom snimku ... https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk Najviše gledalaca (poslije rata) je bilo na ZUBANdan-u (34.000)!
Bilo mi je 9 godina. Taj dan sam shvatio da je Zeljo ljubav mog zivota. Kada sam vidio plavo na jugu znao sam koja mi je omiljena boja. Bio je to prelijep dan. Bio je to moj prvi vjeciti derby. I bio je mnogo bolji od ovih danasnjih.
U NEDJELJU SVI NA GRBAVICU ! STIZU HORDE !!!!!!
jbt. ...grbavica 92. izgledala bolje nego danas
Lijepa Dolina