Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na utakmici veliki rivali, dlanovima i grlima bodriti svoje ljubimce, nakon utakmice čestitati boljem, pa svi zajedno na klopu i piće. E to su pravi navijači, a ne oni koji lome stolice izazivaju tuče, uzrokuju prekide utakmica. Nadam se da ću poslije svakog derbija čitati ovakve i slične članke.
BHTV vrši prenos utakmice sa svim resursijma i ljudstvom koje mi svi plačamo kroz pretplatu za samo jednog operatera MOJU TV???
@faris_tesanj Koji moron i bolesnik treba biti i staviti unlike na ovakav komentar ?
Navijam za Sarajevo, al primiti 8 golova u dvije tekme bruka
@Budilica Omera zanima. Njega svašta zanima.
Prosle sedmice u Minhenu na utakmici izmedju Minhen 1860 i druge ekipe Bayern-a bilo 15 000 gledalaca ...navijaca obe ekipe. Naime radilo se o derbiju Njemacke trece lige.
@anonimni clan Njemacka ima preko 80 miliona stanovnika a mi ni 3 miliona. Volimo mi fudbal vise nego njemci ali nema nas vise dovoljno u drzavi.
Onda kazu "vjeciti derbi", Zar koriste i podatke i rezultate prije '90-tih. Kako to, sve ukinuse vezano zaj period prije '90-tih a derbi moze i jos neke stvari koje im odgovaraju???
Bitno je da se zove "Premier Liga"!?
Amare ako Atalanta može u jednom meču 8 zabiti zašto mi moramo u dva meča poradite na tome ili se kupite svi iz kluba od čistačice do tebe SVI!
15000 na koševu i 12000 na BP je odokativna procjena dok na Grbavici čovjek fino čitko pročita koliko je prisutno gledalaca odnosno kaže broj prodatih ulaznica koliko me pamćenje služi 11200..dugo dugo nije ovako malo navijača bilo na derbiju realna procjena između 10-12 hiljada
sreca pa je bio vikend popusta pa prođoše samo s tri,a redovna je pet komada,al eto i svlacionicu im ostavili počišćenu..
To samo zato što je Sarajevo izgubilo.
Istok 3000 jug 2500 sjever 1500 zapad 3000 fula delegat za 5000 hiljada
Totalna fula, nije bilo vise od 9 ili maximalno 10 hiljada ljudi.
pogledaj istok
Podsjetimo, nogometaši Željezničara na Koševu su pobijedili gradskog rivala Sarajevo s 3:1 u derbi susretu 18. kola Premijer lige BiH.😂😂😂😂
Jutros sabajle Husref zapuco hodzi u Janju..da mu istjera sejtana Osima iz misli...!!
Jedino jug tradicionalno pun..ostalo poluprazno...
Sta je bolan puno? Koji ti jug gledas...pa nije to onaj uski jug na Grbavici da se lahko napuni pa da kazete pun jug...uozbilji se djecace...
Upravu si to je jug na drzavnom stadionu
Ja ne znam kome lažu? Pa bili smo očevici. Ali dobro. Po meni7ili8 hiljada.
Cista petice za vatromet?Zbog ovoga mnogi i nece da idu na utakmice.Sve sto je na zapadu nedopustivo kod nas je normalno i za cistu peticu.Koji normalan roditelj ce pustiti svoje dijete medju one divljake.Dajte molim vas... bio sam svjedok kako se obican akademski gradjanin pri ulasku u stadion transformise bukvalno u „Manijaka“
Nisu baklje otjerale navijace sa stadiona nego los fudbal!
Bili smo bolji i zasluzeno pobjedili, Stilic je stvarno odigrao super utakmicu a kod komsija je Ahmetovic bio najbolji(po meni).Zadnjih pet sest tekmi kvalitet derbija se itekako popravio.