Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IGRAJTE ZA VEDRANA!
Ujko, jebem ti ujnu
Sarajevo danas nema pravo na neuspjeh. Pobjeda je imperativ! U suprotnom ...
Ovom našem crncu treba odmah produziti ugovor na 7-8 godina i udariti odštetu od 10 milona ! Kakav pregled igre i kako se igraći odbijaju od njega...šta je ovo ?!
Hajmo bordo bijeli,odigrajte danas ko pravi borci,ko vrijedni radnici i neće biti problema.
Deri guzove Listicanima!Brate Vedrane osjetimo tvopje prisustvo svaki put kad igramo sa Sirokim neda se to opisati rijecima :)HZ do groba!
Ne seri
Sretno i Sarajevu i Zelji.
Biti srcem vezan u tome lezi snaga. Boja dresa, boja fesa, boja krvi uvijek prvi.
Svi sarajevski klubovi igraju danas a do sada su osvojili šest bodova zajedno.Možda i danas namaknete koji.Ne zaboravite da ove godine ispada šest klubova,kako ste pošli moglo bi vas biti manje iz glavnog grada.
Odovic se danas oprasta od Zelje. Priprema se teren za Osima ,valja one milione podjeliti. ...
Utakmicu Sarajeva i Širokog Brijega zasjeniće današnji derbi začelja, gdje će se voditi grčevita borba za opstanak u Premijer ligi.
Vao.. Za opstanak a tek 4 kolo hahhah.. Sjeti se PLAVOG PROLJECA
Sretno plavi! ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!